gloria west Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Divno.... Medo.... cestitam i ja facenew22222222 dada omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 http://acmilan-serbia.blogspot.com/2010/09/najlepse-zelje-predsedniku-milana.htmlпросто се изненадим понекад колико умеш да промашиш тему facenew22222222 dada dadaпа овде треба да честитамо форумашима, а не тамо неким левим епизодним ликовима Otkad sam te predložio za najinteligentnijeg, opustio si se malo ...Ili , ti to (inteligentno) koristiš moj 4chsmu1 da bi ostalima precizirao svrhu ove teme ? Aj' , kaži da je tako , pa de se ne razočaram u tebe ! p.s. Tip nije epizodista, bez obzira šta misliš o njemu! (a i DESNIČAR je ...) još jedan P.S. pogledaj ko je napisao to ... tamo ! 319.gif http://acmilan-serbia.blogspot.com/2010/09/najlepse-zelje-predsedniku-milana.html Dobro, razočarao sam se ... A, što se čestitanja tiče ... šta da ti kažem ... niti bih da ti čestitam , niti da ti ne čestitam ... Zamisli da se neko krsti u nekoj sekti ... i da je mnogo srećan zbog toga ... da li bi mu ti čestitao (mislim, onako iskreno, od srca) Ja ne mogu iskreno ... mog'o bih samo da se foliram p.s. a, ti si ipak bliže nekom iz neke sekte nego nekome ko je izvan svih religija mislim, ipak imate mnogo više sličosti , nego razlika . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Честитам Свима... А Морам и ја да се похвалим ... данас сам завршио један веееелллллиииико посао........ па сам се мало опустио тако да ми не замеритеееее........ isus-sinai dada mense0198626478946378946 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Честитам ти на том вееееееееликом завршеном послу :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Честитам ти на том вееееееееликом завршеном послу 4chsmu1 Још сам` да се оженим.... и готово...... :291291291: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Честитам ти на том вееееееееликом завршеном послу 4chsmu1 Још сам` да се оженим.... и готово...... :291291291: mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 A, što se čestitanja tiče ... šta da ti kažem ... niti bih da ti čestitam , niti da ti ne čestitam ... Zamisli da se neko krsti u nekoj sekti ... i da je mnogo srećan zbog toga ... da li bi mu ti čestitao (mislim, onako iskreno, od srca) Ja ne mogu iskreno ... mog'o bih samo da se foliram p.s. a, ti si ipak bliže nekom iz neke sekte nego nekome ko je izvan svih religija mislim, ipak imate mnogo više sličosti , nego razlika hvala свеједно ценим искреност, а то би ти свеједно донело пиво да смо сви на окупу :291291291:искрено, ја би део свог времена посветио томе да сам не скреће у зло, као и да не шкоди другима око себе. за све друго, био бих захвалан Богу што је добар човек :bla: уосталом, мислим да то овуда управо и радим 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 А Морам и ја да се похвалим ... данас сам завршио један веееелллллиииико посао........ па сам се мало опустио тако да ми не замеритеееее........ joooj :bla: mense0198626478946378946 честитам брате од срца, и да ти се умножи све добро теби и твојима :291291291: 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Честитам ти на том вееееееееликом завршеном послу 4chsmu1 Још сам` да се оженим.... и готово...... :291291291: ајмо, ајмо :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 :291291291: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Честитам ти на том вееееееееликом завршеном послу 4chsmu1 Још сам` да се оженим.... и готово...... :291291291: Честитам, и одма да се жениш, са изабраницом срца свога, да те чува, како Бог заповеда! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Честитам ти на том вееееееееликом завршеном послу Још сам` да се оженим.... и готово...... Честитам, и одма да се жениш, са изабраницом срца свога, да те чува, како Бог заповеда! hvala свима!!!!!!! Свима желим све најбоље!!!!!!! confused1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Честитам Свима... А Морам и ја да се похвалим ... данас сам завршио један веееелллллиииико посао........ па сам се мало опустио тако да ми не замеритеееее........ :cheesy: 0102_laugh mense0198626478946378946 U prevodu => načukAo si se ... 4chsmu1 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Честитам Свима... А Морам и ја да се похвалим ... данас сам завршио један веееелллллиииико посао........ па сам се мало опустио тако да ми не замеритеееее........ greengrin greengrin greengrin mense0198626478946378946 U prevodu => načukAo si se ... facenew22222222 Ма јок... мож` сам гу малко чурнија.... ал` начукао се нисам greengrin У сваком случаја сам достојанствен smej.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 hvala klapklap Čestitke svima od danas je sa nama naš dragi Otac Gavrilo! algabacaju Bogorodicaaaaaa slava3 slava3 slava3 0102_laugh bighugbighug klapklap 319.gif 319.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука