Jump to content

На устоличење у Пећ иде 10.000 грађана и преко 400 високих гостију

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

• Гости
  Цитат

Слава Богу. Надам се да ћемо за коју годину ићи на Космет као да смо у Београду без пратње ткз. миротвораца, да ћемо на Космету опет бити своји на својем. Молимо Бога за то.

Цитат

Догодине у Призрену. Доће време када ћемо се нормално моћи прошетати улицама Приштине, али на томе морамо сви радити, заједнички.

70zfof0qsamomolitva
Подели на овим сајтовима

• Одговори 93
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

Pitajte neka vam razjasne braća ateisti,katolici i muslimani na forumu. Just_Cuz_19

Ок, али ми први разјасни Ти. Мора да имаш неке проверене информације, је л тако?

По свему судећи, Твоја тајанственост ми говори да нешто млого знаш, али због нечегаа не желиш да нам кажеш. Е, како сада да се пазимо и чувамо када Ти ћутиш? Ево, ја признајем да ништа лоше у овоме не видим, а мора да сам слеп и глув и нем и поврх свега тога и глуп. Шта је то страшно што је рекао о. Гаврило а Ти си то применио на ову ситуацију?

Подели на овим сајтовима

Не бих да будем партибрејкер,али искрен да будем , колико год се трудио,ја неке емоције према Косову,немам.

Можда што никад нисам био тамо,али је чињеница да осим навијача,десничарских покрета и нешто мало православаца, просечног србина у принципу,косово не тангира баш много...

Стицајем околности,самном раде три косовара,и из њихове приче могу скапирати,да је и за њих,та прича завршена,и да немају никакву жељу,ни  под било којим околностима да се врате доле...

Што се тиче устоличења,не бих ишао ни да је у храму св Саве на врачару,просто,не волим гужве... Just_Cuz_19

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ја не могу све те знакове тако лако да разумем, просто ми је све то мало конфузно (што би рекао Поп у филму Муње)

"...Најбитније је да лоцираш своје место у координатном систему конфузије..."

Just_Cuz_19

Рече "врсна" глумица у Муњама.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Цитат

Не бих да будем партибрејкер,али искрен да будем , колико год се трудио,ја неке емоције према Косову,немам.

Можда што никад нисам био тамо,али је чињеница да осим навијача,десничарских покрета и нешто мало православаца, просечног србина у принципу,косово не тангира баш много...

Стицајем околности,самном раде три косовара,и из њихове приче могу скапирати,да је и за њих,та прича завршена,и да немају никакву жељу,ни  под било којим околностима да се врате доле...

Што се тиче устоличења,не бих ишао ни да је у храму св Саве на врачару,просто,не волим гужве... Just_Cuz_19

Нажалост многи Срби мисле као ти, зато нам је и Космет окупирано. То је само Божија опомена јер имамо многих у народу којих боли уво за Космет...ја ти кажем, доће теби Космет и у БГ или било гдје живео, јер са таквим ставовима као народ нисмо тренутно боље ни заслужили...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

Једно је питање како Ти видиш Косово, а сасвим је друго шта оно значи за нас православне Србе који у Косову видимо колевку наше државе и вере. Ја волим Косово и Метохију, био сам тамо, моји корени су са Косова и свестан сам колико оно значи за нашу Цркву. Но, не треба овде мешати политичко и црквено питање, мада јесте доста испреплетано.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Што се тиче устоличења,не бих ишао ни да је у храму св Саве на врачару,просто,не волим гужве... ;)

али максе, ти си мргуд и ми те због тога и волимо  :291291291: Just_Cuz_19

водићемо и тебе на Косово догодине, да видиш како је лепо а има и лепе светиње.

није све тамо бушно и растурено  :(

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Што се тиче устоличења,не бих ишао ни да је у храму св Саве на врачару,просто,не волим гужве... isus-sinai

Малецна али битна исправка!

Косовари су Албанци са Косова а Косовци су Срби са Косова,

јер не кажемо  Косоварка Девојка него Косовка девојка.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат

Ја не могу све те знакове тако лако да разумем, просто ми је све то мало конфузно (што би рекао Поп у филму Муње)

"...Најбитније је да лоцираш своје место у координатном систему конфузије..."

isus-sinai

Рече "врсна" глумица у Муњама.

Јооој, ова ми је најјача реченица у филму!  isus-sinai

или

"шта ћеш, Дневник у пола осам, разумем ја то" - ваљда овако беше, ако сам добро цитирао.

По мени, су Муње у равни са Ми нисмо (Лос) Анђели, парт I  по провалама ....

Подели на овим сајтовима

Цитат

уместо да иду у Пећ и да нас буде 1000000 па да се шиптарима и америма следи крв људи причају о педерском митингу као да ли се Црква огласила. smej.gif Али тако је то јер смо у ствари Срби пи.ч..це а Црква је једно сто година испред нас.

Моји саборци ће ићи на устоличење патријарха Иринеја, слава Богу.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Цитат

Pitajte neka vam razjasne braća ateisti,katolici i muslimani na forumu. dada slava3

Šta mi da razjasnimo?

Da više ne znate gde udarate: i po vašim episkopima i patrijarhu i po nama i muslimanima i komunistima i ateistima i ne valja vam niko, samo ste vi pravoverni i ispravni.

Žalosno je što ne znate ni šta hoćete, kad je papa dolazio u Hrvatsku, svi ga Hrvati dočekali, okrečili kuće pa stavili cveće na svaki prozor, zastava na svakoj kući, nema podela, to je ono što će da okuplja a ne razjedinjuje.

Pričam ljudima ovde dajte da nešto se nauči od njih, ma kakvi šta da se uči kad smo najpametniji.

I sad umesto da se okupite oko vašeg patrijarha, vi se iz inata okupiljate oko od jedniog episkopa.

Sve što se dešava Srbima, sve nepravde, sva muka, sav ovaj užas od EU i Amerike koje bacaju sve na kolena, ne samo Srbiju, svakog ko ne misli ili se usudi da im se suprostavi, ja kao vernik pa i kako god me smatrali jeretika, papistu i sl, doživljavam i preživljavam sa gorčinom.

Ali na gorčinu još se dodaje gorčina, ako ništa drugo patrijarh je vaš, pa kakav je takav boljeg nemate. Isto kao što je i Midraš moj sveštenik pa je za mene najbolji sveštenik, ma šta ostali mislili. Uostalom i nemam boljeg.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Оци,

ако се у мом месту не организује одлазак у Пећку Патријаршију, где и како могу да се пријавим да идем?

Код надлежног пароха,он даље преко наплежног Епископа али бојим се ако већ то није касно,тј.да си закаснио?!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...