Гости Guest Написано Октобар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Шта мислите,дал сви Етископи да дођу на устоличењу Патријарха?Eтископи? Ја први пут чујем за ово од тебе 89898989898989ни сам не знам како сам у опште дошао до слова Т ОПРОСТИ НА МАЛИ ГРЕШКИЦУ dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Шта мислите,дал сви Епископи да дођу на устоличењу Патријарха? Наравно. Сутра је велики дан за све нас и говоримо АКСИОС. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 која гунгула ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Шта мислите,дал сви Епископи да дођу на устоличењу Патријарха? Наравно. Сутра је велики дан за све нас и говоримо АКСИОС. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука