Ђакон Ненад М. Јовановић Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Овде као да појединци пате од маније гоњења или неког сличног тешког поремећаја. Шта вам је, људи? Хвала Богу што ће наш Патријарх бити како доликује устоличен и уведен у Престо Паријараха Српских! Хвала Богу што ће отићи сви они који ће отићи - Пре свега Православни Срби, али и остале иноверне званице, које овиме изражавају поштовање (можда и љубав!) према нашој Цркви и народу! Уосталом, то је значајно и за нашу Цркву и за српско Косово и Метохију. Мени само остаје жал што, због неизбежних обавеза у своме Храму, нећу моћи и сам да отпутујем у Пећ тога дана.... http://www.czipm.org/bio-01.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Владане, будући да си ову беседу поставио на теми "устоличење Патријарха", ово не може другачије да се тумачи него да сматраш да су ово последњи дани и да је српска јерархија та која је застранила у вјери. Или чланак помјери на адекватну тему и подфорум или отворено реци што имаш. Ово што радиш је лицемјерно. Хвала Богу што ће наш Патријарх бити како доликује устоличен и уведен у Престо Паријараха Српских! Хвала Богу што ће отићи сви они који ће отићи - Пре свега Православни Срби, али и остале иноверне званице, које овиме изражавају поштовање (можда и љубав!) према нашој Цркви и народу! Уосталом, то је значајно и за нашу Цркву и за српско Косово и Метохију. Управо тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Хвала Богу што ће наш Патријарх бити како доликује устоличен и уведен у Престо Паријараха Српских! :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 мислим да су се овим најзад огласили за оно шта јесу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђакон Ненад М. Јовановић Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Баш и нису морали! Знали смо и без тога... http://www.czipm.org/bio-01.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Ja pripadam Srpskoj pravoslavnoj crkvi,a sveti Sava nam je ostavio zavet da se ne odreknemo svoje vere,makar i po cenu smrti.Ko to nije shvatio,nije shvatio suštinu pravoslavne vere,a dok jedni druge budete češali po ušima i govorili ono što vam je milo a istinu zaboravite,onda će legalni episkopi ove crkve,u ma kom broju,ispovediti ispravnu pravoslavnu veru kakvu su nam ostavili preci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Опет лицемјерје? Шта ти значи овај пост? Да ми нисмо светосавски православци? Да је неко од Епископа одустао од светосавског пута? Да се неко одрекао вјере? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 valjda ko god rodjen u hriscanskom svijetu familiji pripada tu tom narodu ili pravoslavnoj familiji pripada tu nemoze to niko da odredjuje ko staje malo pretjerano ,previse ,kako bi bilo da boga pita svako sto to tako kad misli neko nekoga da mu kaze da nije i da nepripada ,men kad neko tako kaze pitam i obratim se onome stome poslao na ovaj svijet da sta drugo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Ja pripadam Srpskoj pravoslavnoj crkvi,a sveti Sava nam je ostavio zavet da se ne odreknemo svoje vere,makar i po cenu smrti.Ko to nije shvatio,nije shvatio suštinu pravoslavne vere,a dok jedni druge budete češali po ušima i govorili ono što vam je milo a istinu zaboravite,onda će legalni episkopi ove crkve,u ma kom broju,ispovediti ispravnu pravoslavnu veru kakvu su nam ostavili preci. Радо бих рекао да мало појасниш ову поруку, али боље немој... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Ja pripadam Srpskoj pravoslavnoj crkvi,a sveti Sava nam je ostavio zavet da se ne odreknemo svoje vere,makar i po cenu smrti.Ko to nije shvatio,nije shvatio suštinu pravoslavne vere,a dok jedni druge budete češali po ušima i govorili ono što vam je milo a istinu zaboravite,onda će legalni episkopi ove crkve,u ma kom broju,ispovediti ispravnu pravoslavnu veru kakvu su nam ostavili preci. Радо бих рекао да мало појасниш ову поруку, али боље немој... Оче , заборавио си само још ово да додаш bh8xal9bamozdainebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Мало сам се шалио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Ja pripadam Srpskoj pravoslavnoj crkvi,a sveti Sava nam je ostavio zavet da se ne odreknemo svoje vere,makar i po cenu smrti.Ko to nije shvatio,nije shvatio suštinu pravoslavne vere,a dok jedni druge budete češali po ušima i govorili ono što vam je milo a istinu zaboravite,onda će legalni episkopi ove crkve,u ma kom broju,ispovediti ispravnu pravoslavnu veru kakvu su nam ostavili preci. ja ne bi mogo ni da spavam mirno a kamo li da nešto radim kad bi imao ovakvo mišljenje o svojoj Crkvi... na svu sreću,vidim da ti pričaš o nekoj drugoj crkvi... crkvi kojoj vrata paklena nisu potrebna ..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Gospod će sačuvati malo stado do kraja vremena.A ko hoće da se ujedini sa jereticima svih vrsta nije na pravom putu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Gospod će sačuvati malo stado do kraja vremena.о Боже, као да ће сутра да буде Апокалипса ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Gospod će sačuvati malo stado do kraja vremena.A ko hoće da se ujedini sa jereticima svih vrsta nije na pravom putu. Па ето реци нам ко хоће да се "уједини са јеретицима"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука