Милан Меденица :) Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 уместо да иду у Пећ и да нас буде 1000000 па да се шиптарима и америма следи крв људи причају о педерском митингу као да ли се Црква огласила. shuntavilo2 Али тако је то јер смо у ствари Срби пи.ч..це а Црква је једно сто година испред нас. Моји саборци ће ићи на устоличење патријарха Иринеја, слава Богу. само да не вичу ''анаксиос'' ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Медо шта си се закачио на мене?Јесам ли ти ишта скривио?Лепо кажем да ће ићи и екипа Образа на устоличење и треба да будеш радостан због те чињенице а не да увек нађеш чудне коментаре... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 чисто да вас обавестим како се наша великоправославна и безумно ревнитељска браћа осећају ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
њуња Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Оци, ако се у мом месту не организује одлазак у Пећку Патријаршију, где и како могу да се пријавим да идем? Код надлежног пароха,он даље преко наплежног Епископа али бојим се ако већ то није касно,тј.да си закаснио?! Баш сам се сад распитала, нису наши ништа организовали, није имало довољно заинтересованих. Ја сам из Куршумлије, ајде ако има неког из моје околине (Прокупље, Блаце, Ниш,...) да ми јави има ли места. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Е , ова Ивана Јоловић им лепо рекла хехехе нек јој на алал shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Е , ова Ивана Јоловић им лепо рекла хехехе нек јој на алал 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Episkop Jegarski Porfirije je rekao da na ustoličenje patrijarha dolaze i predstavnici svetskog saveta crkava.Lepo društvo će biti na Kosovu,sve moj do moga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Lepo društvo će biti na Kosovu,sve moj do moga.сем твога, мислим присуства 0212_rolleyes клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Порука обрисана због вређања делатности православне Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ЖРУ Администрација Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Episkop Jegarski Porfirije je rekao da na ustoličenje patrijarha dolaze i predstavnici svetskog saveta crkava.Lepo društvo će biti na Kosovu,sve moj do moga. Због омаловажавања, вређања и ругања речима православних канонских епископа, брате Владане добијаш 1. опомену од нас. После 2. опомене следи забрана. То није понашање православних верника. Ако немате поверења у архијереје наше Цркве изволите код Акакија или других који вас уче оваквом неправославном васпитању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Долазе људи из других религијских заједница да покажу своју подршку Србима на Косову. Само злонамјеран може то да користи да прича о ссц њуејџовским будалаштинама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Valjda sve ovako treba i da bude.Bože pomozi nam,spasi nas od Antihrista koji se uveliko priprema, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Извини, а како си успио да повежеш антихриста и устоличење Патријарха српског?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Отпадништво у последње дане света - Св. Теофан Затворник Самопрокламованим верама неће бити краја. Почетак њихов потиче од папе, наставили су његово дело Лутер и Калвин; њихово лично схватање вере само на основу Писма, схватање које је постало темељ њиховог учења, дало је снажан подстрек за измишљање нових вера. Биће део оних који се држе истините вере како се је предали свети апостоли и како је чува Црква Православна. Али и од ових велики део ће бити само по имену православан, а у срцу неће имати такав темељ какав захтева вера, јер ће заволети садашњи век. Ето каква се широка област отпадништва очекује ! Премда ће се хришћанско име чути свуда , и свуда ће се видети храмови и црквени чинови: све је то само привид, унутра пак је потуно отпадништво. Из истог тог тла ће се родити антихрист и порашће, васпитаће се у истом том духу привида , појава без суштине. Када Јеванђеље прође по свим народима који насељавају земљу, и изабере међу њима све оне који су у стању да га приме, и услед тога да се освештају и препороде благодаћу Светога Духа, тада неће имати разлога да постоји садашњи поредак ствари; наступиће крај света или последњи дани у које је одредио Господ да дође да учини Суд над свима живима на земљи – једне да уведе у Царство Своје Славе, а друге да преда горкој судбини коју су изабрали. На тај начин, након тога или истовремено са тим, када људски род изда све Божије људе, и када више ништа не буду очекивали, а Божији људи, збацивши са себе маску, иступе сви јавно, тада ће жетва бити готова; послаће Господ жетеоце, а затим ће бити крај свему. Св. Теофан Затворник “Отпадништво у последње дане света” _________________ „Сачувај што ти је предано“ (1.Тим. 6:20) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ЖРУ Администрација Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Види брате Владане шта кажу богонадахнути оци о темам које те интересују : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1885.0.html https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2265.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука