Jump to content

Virtuelno i realno uređenje stana

Оцени ову тему

Препоручена порука

А ако желите лош животни простор ви се играјте архитеката...

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

да само знаш колико људи има са више смисла него ентеријериста и архитекта за осећај простора и распореда ...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

kad smo kod uredjenja stana, vidite sta je covjek uradio od majusnog prostora

A Tiny Apartment Transforms into 24 Rooms

ovi kinezi su zbilja nevjerovatni  smej.gif

ево цитирам саму себе, али је ли неко погледао ово?

нормално, али сам већ видео то раније па нисам коментарисао  smej.gif

лик је геније  smej.gif

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=8693.msg439687#msg439687 date=1305414449]

А ако желите лош животни простор ви се играјте архитеката...

4chsmu1 bendoff dance67890 0110_hahaha

да само знаш колико људи има са више смисла него ентеријериста и архитекта за осећај простора и распореда ...

Mожда ја имам више смисла за музику од Стефана Миленковића, али немам његово музичко образовање па ми џаба. Не би баш било препоручљиво да се само са тим смислом дохватим виолине. Иначе, постоји један веома признат архитекта (добитник Прицкерове награде), јапанац Тадао Андо, који никада није студирао архитектуру нити било шта у вези са тим, али је сам достигао завидан ниво неформалног образовања из ове области. Његов таленат и уложени труд у самообразовање сврстали су га у сам врх светски познатих и признатих архитеката. Овај случај је изузетак, а изузеци потврђују правила.

Подели на овим сајтовима

иначе, лако је архитекти, који мора да има више него смисла за СВОЈУ кућу или стан, првенствено, да осмисли од старта, ал је далеко теже изаћи на крај са захтевима постојећег простора.

е ту се показују јунаци  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Слажем се. Има још једна ствар које је постала све чешћа у нашој земљи. Прво криза и неимаштина за неке, а превелико, на разне начине стечено богатство за друге. Е сад ови други, имали укуса или немали, пара имају и могу да плате. Архитекте, са друге стране, нису баш чврсти у томе да раде онако како им струка и образовање налаже, дигли су руке и раде онако како финансијер хоће па макар и најгори кич. Тако ми по нашој лепој земљи имамо свакојаких објеката и на свакојаким местима, а о пројектовању "сам свој мајстор" да и не говоримо. За ову другу варијанту одлучују се они који морају да пазе на сваки динар. Сада имамо квалитетно саграђен кичерај код оних који имају пара и "сазидај како знаш и умеш" код оних који немају. По несрећи се онда деси земљотрес и ови други надрљају.

Моје мишљење је да је боље мања кућица, али квалитетно саграђена, него на три спрата са статиком ајме мени.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
furnituremontage.jpg

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

tumblr_lnpmx28e081qjtvg7o1_500.jpg

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ја вас не контам...

платите архитекту и среди вам стан..као са слике..

сви се воле правити архитекте и уметници...па направе глупост...

унутрашње уређење може да остави јаке последице на психу...ако је траљаво урађено...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

lol koja spika prstgore

pa ne moze arhitekta da zna bolje od mene sta meni odgovara, cast izuzecima- mislim na domacine :bla:

kao ni sto ne moze recimo da mi dodje strucnjak za zvucnik i da mi ga narihta kako on misli da najbolje svira

па што идеш од доктора или у Цркву..

шта доктор зна шта је теби...ти знаш боље...

или Свештеник...па ко боље зна од самог себе...где згрешио...

јес ти логика...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Dragi brate, ja lično se uopšte ne razumijem u uređivanje stanova, ovdje postavljam ono što mi se čini zanimljivim, ali to u kompletu zaista nikako ne ide, smatram da čovjek ako može da priušti treba da se konsultuje sa nekim ko ima znanje, na žalost malo je ljudi koji danas sebi uopšte mogu da priušte namještaj a o konsultantu da i ne govorim. Ali razumijem o čemu govoriš, jer i u mojoj struci je tako (poljoprivreda) svi bolje znaju od inženjera. Štaš, ovo je ovdje Balkan:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Kakav namještaj kupit - nije to slikja već FB video, klimite na nju da aktivirate flash:

https://www.facebook.com/video.php?v=339557772861905

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...