Гости Guest - . . .- Написано Септембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 храм Христа Спаситеља (фото Дејан Ратковић) Gordana ., gandalf, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Црква Светог Димитрија Солунског у Косовској Митровици. Плутон, Dragana I., Ljubičasta and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Црква Светог Великомученика Димитрија, Лазаревац (фото - Адам Дрвеница) Gordana . and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Црква Успенија Пресвете Богородице у Брчком Dragana I., Млађони and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Хвала сестри Драгани Радан Манастир Јовања код Ваљева Ljubičasta, Жедни and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Манастир Ступље by Suvajac flickr.com Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Манастир Свете Тројице (Mилешевска епархија) by Blaz Purnat flickr.com Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Манастир Липље, by Сувајац, Yandex.ru Ljubičasta and nana је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Molim vas da postavite malo više slika crkava sa KiM, sljedeći mjesec ću radit na video-prezentaciji srpske sakralne arhitekture za Gloriju o kojom sam pisao na temi oca arhimandrita Save Janjića, sva videa koja mogu radim sa slikama u visokoj rezoluciji da se mogu gledat preko cijelog monitora. Hvala! Kad sam već ovdje postavim i ja jedan link na sliku u visokoj rezpluciji, ne morate je tamo objavljivati na FB, to je samo ovako za ovdje da kad sam već tu pokažem i ja takvu jednu sličicu i učestvujem u temi, ništa drugo. http://bit.ly/16wHJv4 Ostale niže rezolucije su ovdje: http://bit.ly/1b1rFc1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Манастир Каона Храм Св. Саве, Ћелије Храм покрова пресвете Богородице, Ваљево Манастир Добрун Соко Град, Манастир св, Николаја http://fotki.yandex.ru/users/velimir-j/album/119367/? nana, Ђуро Станивук and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Манастир Светог Архангела Гаврила- Горњи Драгаљевац, зворничко-тузланска Епархија Ljubičasta, Dragana I. and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Манастир Ловница, код Шековића. Хвала сестрици Јелени Јокић на послатој слици. Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Манастир Увац у селу Стубло на Златибору nana, Dragana I., Ljubičasta and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Kako su lijepe! :170fs799081: I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Манастир Заова, Браничевска епархија, фото Милорад Црква Дупљај посвећена Светом Сави, Ваљево, фото Саша Марковић Манастир Светог Николе у Врању Храм Свете Тројице, Врање Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука