Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 trebace mi uskoro neki bluray rezac, ali o tom potom Smiley??? ?????? ????, ??? ?? ??????? ?? ??????? ???? ??????? ?????? ?????? ?? ??????... mozda ce to biti i brze nego sto se nadamo ... izlaze polako SSD hard diskovi i SSD fles memorije i nisu nesto posebno skupe ... ja iskreno cekam da se SSD ubrzaju do brzine RAM memorije (nanosekunde) pada lepo uzmem jedan manji od pedesetak do sto gigabyte i instaliram operativni sistem i sve sto mi treba ... eeeee to cekam vec petnaest godina od kad postoji ideja da se koristi RAM memorija za OS .. ovako cu ga celog strpati i sve ce da bude trenutno puf puf puf ima samo da ispada ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 medo jel to 7- ica ili vista ? provalili me hoštapleri za 7 pa mi gasili ra?unar , ali na?oh klju? za još 76 meseci, napokon mogu na svoj windous nije to moj monitor, nasao sam sliku na netu ... inace to je vista na slici, sedmica malo drugacije izgleda batali na vreme jos uvek vistu i sedmicu ... nemaju dobru podrsku za drajvere, kao sto si i sama otkrila 0409_feel XP SP2 je i dalje najstabilniji OS iz M$ workshopa ...batalite i SP3, sem ako ne koristite dotnet3 arhitekturu i slicno ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 10, 2009 Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 medo jel to 7- ica ili vista ? provalili me hoštapleri za 7 pa mi gasili ra?unar , ali na?oh klju? za još 76 meseci, napokon mogu na svoj windous 319.gif nije to moj monitor, nasao sam sliku na netu ... inace to je vista na slici, sedmica malo drugacije izgleda batali na vreme jos uvek vistu i sedmicu ... nemaju dobru podrsku za drajvere, kao sto si i sama otkrila XP SP2 je i dalje najstabilniji OS iz M$ workshopa ...batalite i SP3, sem ako ne koristite dotnet3 arhitekturu i slicno ... sve sam isprobala i sve sam batalila, upravo idem opet na reinstaliranje živeo XP 2 confused Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука