Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Одавде погледајте све постере . Мени се највише свиђају : у принципу свки је постер одличан и носи своју причу и поенту.....Нема ниједног промашеног....Свако част Моззарту на оволиком труду и љубави! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 a omiljen mi je onaj sa surferskom daskom.... liturgija-surfujmo sa Gospodom... ne mogu da ga nadjem Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Svi! СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Bilo bi nekako oskudno sa moje strane da limitiram Mozartovu kreativnost odredjenim izborom njegovog blagodatno-duhovitog stvaralastva... Neki su vise a neki manje inspirativni, ali ako bih tezio generalizaciji - iako to nerado cinim - 99% njegovih radova su po mom subjektivnom ukusu vise nego dovoljni da svedoce svojim smislom za sebe po kvalitetu poruke koju pruzaju... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Овај последњи највише због тога што имам таквог пса "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 ovo je prvi koji sam vidjela i tako me podsjetio na neke likove, smijala sam se pet dana 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука