Jump to content

Марко Милошевић ослобођен због застарелости тужбе

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

мишеви ће да избегну, људи ће да остану да се копрцају и пливају ...

можда је тако и боље, Кастро је то врло лепо решио негде шездесетих година и ја му се дивим због тога - послао је чамцима и бродовима лепо Америма и свим околним државама све оне који су хтели да оду и то на добровољној бази су сви отишли - политичке неистомишљенике, хомосексуалце, уметнике, сиромашне, неостварене, кримосе ...

нису се баш усрећили финансијски, ал сумњам да ће скоро да имају геј параду и да им је ментално оболела држава са оваквим фарсама које се нама дешавају између политике и фарме.

па нормално да је труд потребан да се кућа подигне, ал ако се седи и пије пивце испред киоска дању а ноћу шенлучи, и онај материјал одвојен за кућу ће да пропадне а камоли животи људи.

проблем нерадника је да схвате да ће их рад испунити и промена коју направе.

политика државе је одраз већине, била она у кичми усправна или не а и то ће додати на тежину исправљених кичми.

почињем да се питам колико ћу за живота морати да проведем на улици табајући се са муријом да би ја барем утабао стазицу до темеља куће, да би моја деца могла да граде, а моји унуци да уживају у крову над главом. сигурно по тој логици да ће тек моји праунуци да саде, да би прапраунуци брали род, а прапрапраунуци тек кренули да зарађују.

не свиђа вам се? далеко вам кућа.

иначе, ја сам у стадијуму унука, а ви?

Па сад Кастро је избацио олош... ал` мени се чини да је овај наш избацио паметне људе а олош оставио овде.

Не видим да политичари имају вољу да нешто поправе... јер њима одговара овако. Овде се много крало а и још увек се краде. Долазимо или смо већ дошли у ситуацију да размишљамо да ли деци да уплатимо да иду на екскурзију или да ставимо зимницу....

Само погледај на шта нам скупштина личи... па онде нико не размишља за шта гласа... закон се кроји како одговара појединцима...

lepo kazem da osnujemo nasu drzavu.....  8084.gif jos ako nas podrze Dzeki Cen i Cak Noris...... 

А покојнога Лија Бруса си заборавио.... А?

na Lija Brusa ne mogu da racunam..... ali tu je jos nesto bolje.....

kao oruzije mogao bi da posluzi duet Ekrema Jevrica i Vendi Vukelic, jer i kad samo pomisle na pesmu, izazovu erupciju vulkana..... (primer erupcija na Islandu) a sta mislis sta bi bilo kad bi odpevali zajedno?????

И  да их прати оркестар "Једва се збрамо"

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

мишеви ће да избегну, људи ће да остану да се копрцају и пливају ...

можда је тако и боље, Кастро је то врло лепо решио негде шездесетих година и ја му се дивим због тога - послао је чамцима и бродовима лепо Америма и свим околним државама све оне који су хтели да оду и то на добровољној бази су сви отишли - политичке неистомишљенике, хомосексуалце, уметнике, сиромашне, неостварене, кримосе ...

нису се баш усрећили финансијски, ал сумњам да ће скоро да имају геј параду и да им је ментално оболела држава са оваквим фарсама које се нама дешавају између политике и фарме.

па нормално да је труд потребан да се кућа подигне, ал ако се седи и пије пивце испред киоска дању а ноћу шенлучи, и онај материјал одвојен за кућу ће да пропадне а камоли животи људи.

проблем нерадника је да схвате да ће их рад испунити и промена коју направе.

политика државе је одраз већине, била она у кичми усправна или не а и то ће додати на тежину исправљених кичми.

почињем да се питам колико ћу за живота морати да проведем на улици табајући се са муријом да би ја барем утабао стазицу до темеља куће, да би моја деца могла да граде, а моји унуци да уживају у крову над главом. сигурно по тој логици да ће тек моји праунуци да саде, да би прапраунуци брали род, а прапрапраунуци тек кренули да зарађују.

не свиђа вам се? далеко вам кућа.

иначе, ја сам у стадијуму унука, а ви?

Па сад Кастро је избацио олош... ал` мени се чини да је овај наш избацио паметне људе а олош оставио овде.

Не видим да политичари имају вољу да нешто поправе... јер њима одговара овако. Овде се много крало а и још увек се краде. Долазимо или смо већ дошли у ситуацију да размишљамо да ли деци да уплатимо да иду на екскурзију или да ставимо зимницу....

Само погледај на шта нам скупштина личи... па онде нико не размишља за шта гласа... закон се кроји како одговара појединцима...

паааааа, можда је и Кастро олош, ал је барем предухитри тамо неке корпорације да му кроје народу судбину, овај ''наш'' је продо и гузицу и државу и народ уједно.

шта ме брига шта политичар мисли или колико воље има међу ногама, има да слуша кад је изабран и да служи народу, а не да он кроји па још и да буде силник и крвник над народом који га је тамо и довео.

не пита се одело које представља неко бирачко тело, него они који су га поставили тамо.

док наш народ не буде имао свест да је он тај који кроји политику а не политичар, до тад ће нам бити овако како јесте. направи се лепо закон да свако ко оштети државу има да лежи доживотно у затвору, па да видимо коме ће да падне на памет поред таквих драконских мера да краде.

или да и народ одговара, пошто је пропустио да се освести заједно са слобинетуовом умрлицом као нацистичка немачка после другог светског рата ...

док год нема одговорности, или барем ове пилатовске свести о прању руку - види шта раде - дотле ће нам бити овако.

ми, какви смо, вероватно ћемо само у крви неких мученика моћи да се оперемо.

опет.

Подели на овим сајтовима

Марко ослобођен, а Маки ухапшен.  89898989898989

кад смо већ код тог човека, јел неко гледао интервју у јутарњем програму б92 после пуштања из затвора?
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...