Драган άσημος :) Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Највећи између свих рођених од жена, Свети Јован Крститељ овако је доживио Исуса Христа. У мени нема ни призрака оваквог доживљаја. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Септембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 У мени нема ни призрака оваквог доживљаја. Мисли да је то од духовног сљепила, а духовно сљепило од гријеха, непокајаности и маловјерја. Шта ви мислите? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
veselo siroce Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 ja mislim da kod tebe ipak postoji prizrak, cim si otvorio temu sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 gledano strogo zakonski,niko nije dostojan da odreši obuću Godpodu.... gledajući kroz ljubav koju nam je objavio objavljujući nam Sebe,dostojni smo ne samo da mu odrešimo obuću već da budemo jedno sa Njim... ne po zasluzi već zato što On tako želi... iz obilja ljubavi svoje tako da nema potrebe da se zatupljuješ ovom izjavom... nikad nećeš biti dostojan...ali Gospod nas prima svakojake....samo ako ga ljubimo ljubavlju neiskazanom i ako čeznemo za Njim makar i milion puta manje nego On za nama Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука