Jump to content

Клонирање

Оцени ову тему

Препоручена порука

Meni licno se ta prica o kloniranju ne svidja...kako neko moze da se igra Boga?Sam postupak kloniranja je vrlo skup-znaci bogati ce moci da kloniraju sve sto im padne na pamet,a siromasni nikoga...Da li je to u redu?Znaci,onaj bogatas koji ne zna sta ce sa parama moci ce da klonira i svog pradjeda i psa,a onaj siromasak nece ni dijete svoje ako ga izgubi-znaci nepravda u svakom slucaju...Mislim da je to stvar koja se nece moci kontrolisati i bolje bi bilo da sve ide kako Bog zapovijeda i po Bozijoj volji...bez kojekakvih igrarija sa klonovima.

89898989898989

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 108
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

клонирање људи, поготово мртвих је сасвим лоше, за мој појам.

или не дај Боже монстрозитета као што је клонирана војска зомбија ...

али клонирање органа, кад је већ могуће да се спасе нечији живот, кад је сам човек идеалан донор самом себи, зашто не?

кад се то буде уврстило у стандардно осигурање, то ће коштати ништа и неће бити као данас убијања људи због органа или платежна моћ богатих или потребитих да имају по 100.000 евра за трансплантацију органа и то обично у страној држави ...

наравно, тад ће бити неких других проблема које данас можда ни не можемо да предвидимо и свака технологија може да се окрене на зло, али то не треба да нас спречи да је користимо на добро.

Подели на овим сајтовима

ok,za kloniranje potrebnih organa...

a zasto mi jos za svog zivota ne bi potpisali nekakve donatorske ugovore da se poslije nase smrti iskoriste zdravi organi da se nekom spasi zivot?Neka zivi ta osoba ako mi ne mozeme,a ujedno i dio nas zivi sa njom...mislim da bi to bilo u redu,naravno bez neke zloupotrebe!!!

apel.png

Подели на овим сајтовима

ok,za kloniranje potrebnih organa...

a zasto mi jos za svog zivota ne bi potpisali nekakve donatorske ugovore da se poslije nase smrti iskoriste zdravi organi da se nekom spasi zivot?Neka zivi ta osoba ako mi ne mozeme,a ujedno i dio nas zivi sa njom...mislim da bi to bilo u redu,naravno bez neke zloupotrebe!!!

зато што може да се деси да НИКОМЕ од пријављених за орган не може да помогне ... а органи не могу довека да се држе у фрижидеру, реално имају рок трајања ...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...