Jump to content

Клонирање

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма видео ја слике. Нема прста и онда расте. Руси су могли, разговарао сам с очевицима, да струјом оживе мртваца. Тај би ходао, хранио се. Имао би неке рефлексе. Ствар је у томе, што је призор ужасан. Јер се, без обзира што човек храни, хода, види да није жив. Нема душе!

То је био институт негде поред Кремља.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 108
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
  ?????????? рече:

?? ????? ?? ?????. ???? ????? ? ???? ?????. ???? ?? ?????, ?????????? ??? ? ?????????, ?? ??????? ????? ???????. ??? ?? ?????, ?????? ??. ???? ?? ???? ????????. ????? ?? ? ????, ??? ?? ?????? ??????. ??? ??, ??? ?????? ??? ????? ?????, ????, ???? ?? ???? ???. ???? ????!

?? ?? ??? ???????? ????? ????? ??????.

? ?? ??? ????? ????!!!

?? ?? ?? ????????????...???? ????...

Подели на овим сајтовима

То је било пре 50 година. Па су Руси још 20'-их одвајали главе од животиња. Глава пса је тако одвојена и живела. Понашала се нормално. Као лајала је, очима жмиркала. То је као из романа Бељаева ''Глава професора Доујела''. Например, зашто је Лењин балсамован. Па да га оживе једног дана.Мозак му је прошао специјално истраживање.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  ?????????? рече:

?? ?? ???? ??? 50 ??????. ?? ?? ???? ??? 20'-?? ???????? ????? ?? ????????. ????? ??? ?? ???? ???????? ? ??????. ???????? ?? ????????. ??? ?????? ??, ????? ????????. ?? ?? ??? ?? ?????? ??????? ''????? ????????? ???????''. ????????, ????? ?? ????? ??????????. ?? ?? ?? ????? ?????? ????.????? ?? ?? ?????? ?????????? ???????????.

?????? ??? ??????...? ??? ??? ??? ?? ??????...??? ?? ??? ????????

Подели на овим сајтовима

Руси су једна од ретких нација у свету која много одваја за финансирање фундаменталних наука,резултати не изостају...

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

?????????? рече:

?? ?? ???? ??? 50 ??????. ?? ?? ???? ??? 20'-?? ???????? ????? ?? ????????. ????? ??? ?? ???? ???????? ? ??????. ???????? ?? ????????. ??? ?????? ??, ????? ????????. ?? ?? ??? ?? ?????? ??????? ''????? ????????? ???????''. ????????, ????? ?? ????? ??????????. ?? ?? ?? ????? ?????? ????.????? ?? ?? ?????? ?????????? ???????????.

?????? ????????? ?????????? 1890–1960

...

Подели на овим сајтовима

?????????? рече:

?? ????? ?? ?????. ???? ????? ? ???? ?????. ???? ?? ?????, ?????????? ??? ? ?????????, ?? ??????? ????? ???????. ??? ?? ?????, ?????? ??. ???? ?? ???? ????????. ????? ?? ? ????, ??? ?? ?????? ??????. ??? ??, ??? ?????? ??? ????? ?????, ????, ???? ?? ???? ???. ???? ????!

???? ?? ???? ???? ? ????...?

??? ??????... ?????? ...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости
  ?????? рече:
  ?????????? рече:

???? ?? ???? ???? ? ????...?

??? ??????... ?????? ...

???? ?? ?????????? ????? ?? ??? ??????...?? ??? ???? ???????? ?? ????. ??? ??? ????????? ?????????

Подели на овим сајтовима

Па показује кучећу главу без тела која живи. Експерименти се врше. Вероватно је наука у неким случајевима много испред, него што то мислимо и званично се публикује, а са друге стране има много преувеличавања.

Например, шта се мени лично свиђа код клонирања. Ја за славу купио прасе.А оно једанпут! Сало како треба, а слатко ммммм. И одем и кажем: Та клонирајте прасе за следећу славу!

Подели на овим сајтовима

• Гости
  ?????????? рече:

?? ???????? ?????? ????? ??? ???? ???? ????. ???????????? ?? ????. ????????? ?? ????? ? ????? ??????????? ????? ??????, ???? ??? ?? ??????? ? ???????? ?? ?????????, ? ?? ????? ?????? ??? ????? ??????????????.

????????, ??? ?? ???? ????? ????? ??? ?????????. ?? ?? ????? ????? ?????.? ??? ????????! ???? ???? ?????, ? ?????? ?????. ? ???? ? ?????: ?? ?????????? ????? ?? ??????? ?????!

?? ??? ????? ?? ????? ????????? ????...????, ????? ?? ?????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

???? рече:
  ?????????? рече:

?????? ????????? ?????????? 1890–1960

...

???? ??? ??? ? ???? ????,

? ?? ?? ????? ? ????????...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Шта год и како год dada, интересантније ми је да колико год човек настојао да клонира све око себе, па и себе, а што је само показатељ неостварене односности са оним што већ има постојање око њега, он не може да исклонира ни своју ни било чију личност јер је свака личност непоновљива и универзална. Тако и близанци имају свог "клона" али и даље остају различити на нивоу личности. Икона Божија у човеку се не може клонирати али то не значи да и клонирани човек није икона Божија или да не може реализовати своју иконичност у Божијој онтологији. Друго је питање, и наравно проблем је, што такав човек не настаје природним (биолошким) путем. Но, опет, колико год неко или нешто било клонирано, ни онај који настаје клонирањем, ни онај који настаје билошким путем, немају светост и вечни живот по себи - колико год се пута у томе понављали. То само показује колико је бесмрност и светост Божија потребна, и да човечији покушај да обожи себе изван Божијег домена остаје трагичан промашај колико год технологија и наука напредовале...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Немогу никако да дефинишем свој однос према клону, али дефинитивно га не прихватам као Божију творевину, сам осећај је врло непријатан...

Е сад шта мислите о медицинском клонирању тј, када дајеш своју ћелију да би се клонирало твоје срце или неки други орган који ти је неопходан?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...