Тавита Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 СА ВРХА ПОНОРА ПОГЛЕДАХ ДУБИНУ ВИСИНЕ Са врха понора погледах у дубину висине slava3 И док сам гледала у дубину висине tanning Неко ми рече из дубине понора https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Погледај горе ! То што тамо видиш то сам ја 0442_feel Спустих поглед у дубину висине и 89898989898989 Тада чух глас из дубине висине ... Погледај доле ! То што тамо видиш то сам ја 0442_feel Подигох поглед и погледах у шируну :cheesy: И рекох ... znaaaaao Тада чух глас из дужине https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Зашто гледаш у ширину !? Погледај у дужину ! Тада ја одговорих гласу из дужине ... 4lg1k751spamte-bilo :huh: 0110_hahaha srecan 89898989898989 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 prstgore dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha kako dobro.... 1405_love Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Jel ti to prizivaš Sefija? 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh da znaš da mi nedostaje.... malo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 0102_laugh 0102_laugh Zato nama nema ko da dežura kad odemo spavati 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Jel ti to prizivaš Sefija? 0442_feel 0102_laugh 0102_laugh 1000000001010 :drugarstvo: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Некако.. и овај кутак је помало замРо.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Нема Сефоре, па зато. algabacaju Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Нема Сефоре, па зато. .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 naime,možda se i pojavi 319.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 А волио би - ПРИЗНАЈ 319.gif bliss jeeee bliss jeeee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 А волио би - ПРИЗНАЈ 0442_feel bliss jeeee 319.gif obožavam te 319.gif bliss jeeee bliss jeeee 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 319.gif bliss jeeee 0442_feel Ма и ја бих вољела, што да не признам 319.gif bliss jeeee 0442_feel bliss jeeee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука