Jump to content

Сефорина поезија :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

СА ВРХА ПОНОРА ПОГЛЕДАХ ДУБИНУ ВИСИНЕ

Са врха понора погледах у дубину висине  slava3

И док сам гледала у дубину висине    tanning

Неко ми рече из дубине понора  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Погледај горе !

То што тамо видиш то сам ја  0442_feel

Спустих поглед у дубину висине и 89898989898989

Тада чух глас из дубине висине ...  Погледај доле !

То што тамо видиш то сам ја  0442_feel

Подигох поглед и погледах у шируну  :cheesy:

И рекох ...  znaaaaao

Тада чух глас из дужине  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Зашто гледаш у ширину !? Погледај у дужину !

Тада ја одговорих гласу из дужине ...  4lg1k751spamte-bilo

:huh: 0110_hahaha srecan 89898989898989 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Jel ti to prizivaš Sefija?  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

0102_laugh 0102_laugh joooj

Zato nama nema ko da dežura kad odemo spavati  0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Нема Сефоре, па зато. algabacaju

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

А волио би - ПРИЗНАЈ  319.gif bliss jeeee bliss jeeee

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

319.gif bliss jeeee 0442_feel

Ма и ја бих вољела, што да не признам  319.gif bliss jeeee 0442_feel bliss jeeee

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...