kairos Написано Октобар 17, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2020 Nisam krsten i ne znam crkvene ljude, pa bih molio za malo pojasnjenje o tome kako se pristupa crkvi. Pretpostavljam da treba da pricam sa svestenikom. Kako da dodjem do svestenika, kojeg dana je najbolje, i sta da ocekujem, to jest kako tece taj proces. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Октобар 17, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2020 @kairos Иди у најближи православни храм, реци која ти је адреса и људи који тамо раде ће ти рећи ко ти је свештеник и дати његов број телефона. Dominika and kairos је реаговао/ла на ово 1 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Октобар 18, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2020 Kako to izgleda? Pa ja odoh u obližnju crktvu (nadležnu) Dobar dan, pomaže Bog, ja bi da se krstim. Jutro, radni dan, kafa posle jutarnje službe. Više sveštenika sedi upute me me na odgovarajućeg i tako. Iznenađeni pozitivno što to ne radim zbog venčanja ni kumovanja nego zbog Bog zna čega. I tako dalje ako te interesuje pitaj, ako trebaš ličnu podršku pozovi. Uvek se lakše drugome pomegne nego sebi. Dominika and kairos је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука