Ulični Muzičar Написано Септембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 - vidim i da ste mi spamovali temu (o ul.muziciranju) bangin - da više nije "lepljiva" 4chsmu1 - napisah tamo da se vraćam septembra , a Mileva je 22.jula napisala da još 32 dana pa se ja ,kao,vraćam ... Milevče , kol'ko u tvom kalendaru jul i avgust imaju dana ? u anketi sam dobio još dve nule (tamo , na mojoj temi) , tako da ih je sada ukupno 3 ! Da pogadjam od koga su ? jedna je od onog Ibrahima-Vladana-Stjepana , smem da se kladim ! druga je možda od Maše , mada bih se malo razočarao ako stvarno jeste ... da ne obrazlažem zašto treća ... imam neke osumnjičene ... O Ulični, pa zar ne vidiš očigledno??? Ja sam sebe tješila - bolje zvuči 1 nego 2 mjeseca 4chsmu1. A ovo za brisanje - ja nisam ispravila niti obrisala nikad ničiji post - nisam imala potrebe. Ako nešto ne štima ja javim urednicima. shuntavilo2 a , znači 32 dana je jedan mesec ... 0102_laughdobro , nisi još brisala ... al' pitam te GDE možeš ? znači , za koji deo foruma si moderatorka ? isto pitam i za : aquilia, vladana ibrahima , gos'n Jakova ... ima li još ko nov ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 опааааааааааааааааааааааа, види ко нам дошоооооооооооооо :cheesy2: klapklap stupido :group111: 29dz8zk jahojao234 slava3 па где си брате рођени, колико те нема, и нема и нема stupido добро нам дошо из све снаге nobelll клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 evo , opet ću da vas davim ... klapklap fala na dočeku ! p.s. mog'o si da dovedeš i muziku ! bangin . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Neki mi još ne odgovoriše : Mileva, Željko ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука