Jump to content

Рударски благовесник(Народна хришћанска заједница св. мученица Параскева-Рударе)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Политика

Сократ је говорио да државу треба да воде философи као најумнији и најморалнији чланови друштва, али наставља он и каже: ко може да гарантује да ће философи кад дођу на власт остати философи

http://www.facebook.com/group.php?gid=222601557838

Подели на овим сајтовима

• Одговори 173
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Нова странка

у Лесковцу је вечерас основан општински одбор странке покрет ветерана. Позван сам као учесник рата да говорим на скупу и поред уобичајног патриотског говора објаснио сам им шта је политика а шта странчарење

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

4chsmu1  0110_hahaha :cheesy2: sokiran :bla:

e,ovo je za desetku....  facenew22222222 0205_whistling 0205_whistling

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Још једна хуманитарна акција

Представници наше заједнице обишли су јуче једну породицу у Бунуши и уручили им кухињски сто и столице а затим и породицу Илић у Чукљенику која има шесторо деце и даривали им кауч на расклапање

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30986665&o=all&op=1&view=all&subj=222601557838&id=1327419363

Подели на овим сајтовима

Донација за хладне дане

Народна хришћанска заједница и центар за социјални рад из Лесковца поделиће 10 шпорета на чврсто гориво најсиромашнијим вишедетним породицама у Лесковачкој општини. Пошто метеоролози најављују врло хладну зиму ова помоћ ће бити од непроцењиве вредности

Подели на овим сајтовима

У четвртак 2. децембра у народном музеју у Лесковцу са почетком у 17. часова промовисаћемо књигу г. Александра Вељића '' Миклош Хори - некажњени злочинац '' добродошли

Подели на овим сајтовима

Како  фк Света Петка,јел остајете у лиги,има ли појачања... bendoff

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...