Гости Guest Оливера Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Ахали Шуамта Време градње: 16 век, активан женски манастир. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Вардзиа Време оснивања: 12. век, активан мушки манастир. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Казбеги. Троица Гергети 2200 метров от уровня моря "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Ananuri "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Alaverdi "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Svetitskhoveli Zoran Pavic је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Nikozi Zoran Pavic је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Sioni "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Свака част за тему, феноменална је! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Gergeti church "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Gergeti Trinity Church "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Holy Trinity church in Kazbegi Tsminda Sameba () Kazbegi Holy Trynity Church Mtskheta "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Gremi, Kakheti Shio-Mgvime Monastery "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Vardzia - medieval cave city located in the Samtskhe-Javakheti region, over Mtkvari river, planned as a fortress hidden in a mountain, queen Tamar decided to found there a monastery, in case of danger the city could serve as a shelter for over 20 thousand people, earthquake destroyed it and exposed to outside view, Persians raided it, now there is a monastery with lots of place for newcomers "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Самтависи "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука