Jump to content

Слике поглавара цркава и осталих архијереја

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

И то је то!

Максимално сам се трудио око проналаска Архијереја по разним сајтовима и  slava3 гледао сам да не непропустим ни - једну Канонску Помесну или Аутономну Цркву.

Главни проблем ми био неразумевања Арапског и Грузијског писма , те сам веома мало и поставио Архијереја Антиохијске и Грузијске Патријаршије.

Доста је било Архијереја без слика , поготово у Атинској Архиепископији и такође нисам могао Поједине да поставим зато што су им биле заштићене или превелик формат фотографије. Можда би нешто и успео око тога , да се боље сналазим око технике али све у свему велику већину фотографија Архијереја сам поставио , у просентима 75% од укупног броја Архијереја.

Као закључак ( по некој мојој статистици ) , гледано да сам све православне сајтове порегедао , Сабор Целе Васељене би бројао преко 800 Архијереја , заједно са Поглаварима Православних Цркава .

И као што  чујемо , да се припрема Осми Васељенски сабор, а знамо да се Сабор у Цркви одржава, онда би буквално трбао неки Огромни храм попут четри храма Светог Све , како би сви Архијереји учествовали . Верујем да ће то бити најзанимљивији тенутек када се на једном месту сакупе оволки број Архијереја . Ви можете и даље да наставите , са постављањем Ваших лепих фотографија ,  убацићу и ја по коју , да се не заборави ова - Вама веома занимљива Тема  :bla:

hvala ВАМ НА СВАКОМ СТРПЉЕЊУ , ПОХВАЛАМА  , ШТО ВАМ СЕ СВИЂА И НАРАВНО , ДА МИ ОРОСТИТЕ ОНИ КОЈИМА САМ ДОСАЂИВАО ОВОЛКИМ БРОЈЕМ ФОТО-ПОРУКАМА !!!

Уз  :( помоћ крећем са исто таквом сличном занимљивом темом.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 892
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...
  • Гости

Нове хиротоније епископа православне цркве!

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

ЕПИСКОП МОЗАМБИКА ЈОАНИС - (Александријка патријаршија )

http://www.patriarchateofalexandria.com/index.php?module=news&action=details&id=548

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...