Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ КЕФАЛОНИЈСКИ СПИРИДОН (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ФТИОТИДОСА НИКОЛАОС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ КИФИСИЈЕ,АМАРУСИОНА И ОРОПЕ КИРИЛИОС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ КОРИНТА,СИКИОНА,ЗЕМЕНОНА,ТАРСОСА И ПОЛИФЕНГОСА ДИОНИСИОС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ФОКИДОСА АТИНАГОРАС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ КИТИРЕ СЕРАФИМ (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ХАЛКИДОСА ХРИСОСТОМОС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ЛАГАДЕ ЈОАНИС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ЛАРИСЕ И ТИРНАВОСА ИГНАТИОС (АтинскаА) п.с. ово је последња фотографија , доста је Митрополита без фотографије или немају свој сајт , скоро ( ако не и више од ) половину од стотинак Архијереја Атинске Архиепископије. Такође , доста Митрополита из Цариградске патријаршије налази се на сају Атинске архиепископије па сам се трудио да их што мање понавњам , јер сам већ раније постављао са јерархијом Васељенског Патријарха. Ако има гешака , немојте ми замерити?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ВЕРИЈЕ,НАОУСА И КАМПАНИАСА ПАНТЕЛЕЈМОН (АтинскаА) vladika ne zna se na koga vise licei, na +Nikolaja Velimirovica ili na +Nektarija Eginskog.... da ne radis ti ovo u photoshop-u..... ????? 0442_feel Ја тек сад видох ову твоју поруку ! Пуно њих сам лепо изфотошопирао да на неког личе , ал ћути да ники не сазна bighugbighug 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 МИТРОПОЛИТ ПАФОСА ГЕОРГИОС (КипарскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 МИТРОПОЛИТ КИРИНЕЈСКИ ПАВЛОС (КипарскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 МИТРОПОЛИТ ЛЕМАСОЛА АТАНАСИОС (КипарскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 МИТРОПОЛИТ МОРФОИ НЕОФИТОС (КипарскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука