Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ГИТЕОНА И ОИТИЛОНА ХРИСОСТОМОС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ВЕРИЈЕ,НАОУСА И КАМПАНИАСА ПАНТЕЛЕЈМОН (АтинскаА) vladika ne zna se na koga vise licei, na +Nikolaja Velimirovica ili na +Nektarija Eginskog.... da ne radis ti ovo u photoshop-u..... ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ МАРОНЕЈЕ И КОМОТИНЕ ДАМАСКИНОС (АтинскаА) a ovaj Mitropolit podseca na starca Gavrila iz manastira Svetog Luke....... ja stvarno vise ne znam, ovde svi lice..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ МАРОНЕЈЕ И КОМОТИНЕ ДАМАСКИНОС (АтинскаА) a ovaj Mitropolit podseca na starca Gavrila iz manastira Svetog Luke....... ja stvarno vise ne znam, ovde svi lice..... Да , имаш права , доста су слични! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ДИМИТРИЈАДЕ И АЛМИРОСА ИГНАТИОС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ДИДИМОТЕИКСИОНА И ОРЕСТИАДОСА ДАМАСКИНОС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ НЕАПОЛИСА ВАРНАВА (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 ПРЕПОРУЧУЈЕМ ВАМ ДА ВИДИТЕ ОВЕ ЛЕПЕ ФОТОГРАФИЈЕ НА САЈТУ ОВЕ МИТРОПОЛИЈЕ http://www.flickr.com/photos/imnst/ http://www.flickr.com/photos/imnst/sets/72157624288345216/ ХТЕО САМ НЕКЕ ДА ПОСТАВИМ АЛИ СУ ЗАШТИЋЕНЕ ИЛИ ЈА НЕУМЕМ ДА ИЗРАБОТИРАМ 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ДРАМЕ ПАВЛОС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИЈА ДРИГИНУПОЛЕОСА,ПОГОНИЈАНИЈА И КОНИТСОНИЈА АНДРЕАС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПИЛИТ НЕА КРИНИА И КАЛАМАРИЈА ПРОКОПИОС (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ ЕДЕСЕ,ПЕЛЕ И АЛМОПИЕ ЈОИЛ (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ НЕА СМИРНЕ СИМЕОН (АтинскаА) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2010 МИТРОПОЛИТ НИКЕЈЕ и ВИКАРНИ ЕПИСКОП ХРИСИЈАНУПОЛИСА АЛЕКСИОС ПРОКОПИОС ( Атинска архиепископија) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука