Jump to content

Zadnje vrijeme

Оцени ову тему

neznam

Препоручена порука

pa mislila sam da to ide jedno za drugim, meteori ili sta vec nas ubiju, a onda dodjemo na Strasni sud..

obratila sam se vama, jer zivim negdje gdje ne mogu da nadjem nikog sa kim bih razgovarala, a drzati ovako nesto u sebi toliko vremena uzasno je. nazalost zivim tamo gdje neki svestenici za Nikoljdan jedu prasetinu i varaju svoje zene ( tuzno, vama mozda cudno, ali istinito). Ali naravno, to sto nemam sa kim drugo ne daje mi za pravo da vas smaram i crpim vase strpljenje, zbog cega vam se opet izvinjavam.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 108
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

moze li neko da mi kaze da li se ovo 'cudno stvorenje' zaista pominje u Bibliji – potopu

Човече  0110_hahaha

Хајд да пробамо шок терапију. Незнам слушај...

Бог не постоји, Ђаво не постоји, никакав библијски Потоп не постоји, Оанес не постоји, и наш свемир није настао пре 10000 и кусур година него пре 13 и кусур МИЛИЈАРДИ година, и неће се завршити ни у 2018, ни у 2018 него ће трајати БЕСКОНАЧНО дуго, јер никад неће стати да се шири, а звезде ће трајати још више од милион ТРИЛИОНА година. Ти си мала гомилица органске материје у универзуму који је већи у односу на тебе него што си ти у односу на један протон, имаш врло кратак живот од 80так и кусур година и то ако имаш среће, и кад умреш неће те више бити.

Мислим да ти није паметан начин коришћења тог времена бављење оваквим глупостима.

После задњег Великог Потопа око 10.500 година пре наше Ере, из тадашњег Еритрејског Мора, сада Персијског залива, изашло је међу малобројне људе, који су преживели ову катаклизму, необично биће пои имену Оанес.Оно је боравило међу људима извесно време, без хране и воде, и подучавало их писмености, рачунању времена, разним занатима, обради земље, узгајању стоке, изградњи објеката, уређивању међусобних односа и другочему.Пре него што је напустило Људе, ово биће је оставило један мали али драгоцен, писани текст у коме наводи сва збивања која ће нас задесити , до краја овог Планетарног циклуса.

Цела ова прича на страну саме чињенице колико је опичена и блесава и колико је неком ко заиста верује у њу потребно хитно психијатријско лечење пада у воду кад проучиш мало основне археологије и древне историје и сконташ да ниједна од ових вештина није настала ОДЈЕДНОМ него ПОСТЕПЕНО, и да се већина није јавила до неких 4000 година пре н.е. Дакле ово биће је људе научило на пример да пишу, да би истог трена људи то потпуно заборавили и не написали ништа све до неких 4000-5000 година н.е.

Према том тексту крајем 2012 године, по нашем рачунању времена, десиће се нови Потоп, изазван померањем Земљиних магнетних полова.

Будалаштина. Померање земљиног магнетног поља НЕ МОЖЕ НИКАКО ДА ИЗАЗОВЕ ПОМЕРАЊЕ ВОДЕНИХ МАСА!!!!! Иако је вода поларизована па би теоретски могла да осети дејство ВРЛО јаког магнетног поља, процечна снага Земљиног магнетног поља је око 50 Микротесли дакле јачине фрижидерског магнета. Јел си икад пробала воду да помериш фрижидерским магнетом... јави ми како ти је ишло.

Што се тиче магнетног поља, оно мења осу сваких пар стотина хиљада година. Последњи пут се то десило пре око 800000 хиљада година, тако да би требало ускоро, а и постоје индикације да би се могло десити у следећих пар стотина или хиљада година. Пошто магнетно поље штити Земљу од соларних честица и зрачења, то би значило током тог померања кад ће поље вероватно бити доста слабо и мултиполарно да ће се највероватније повећати стопа одређених врста рака, али никаква катаклизма, човекови преци су ВИШЕ ових сасвим фино преживели. И аурора ће се моћи видети широм целог света а не само на магнетним половима.

Неколико година пре тога избијају велики сукоби између Западног света и уједињених Муслиманских држава, због поремећене економске и социјалне равнотеже.

Будалаштина. Нити су муслиманске државе уједињене, нити им је икакав отворени сукоб са западом у интресу, нити би ове две стране икад ушле у отворени рат обостраног уништења који би само донео ОГРОМНУ корист некој трећој страни, на пример Кини.

Приликом ових сукоба биће употербљено атомско и неутронско оружје, што ће значајно утицати на активност течног језгра Планете.

Будалаштина. Ни да се читава површина планете спржи у нуклеарном рату, то не би ни најмање утицало на језгро планете. Имало би мање утицаја него да гађаш слона зрном пиринча.

У области Карибског мора, доћиће до уздизања морског дна, праћеног ерупцијама магме и снажним земљотресима. Даља последица овога биће промена смера ротације Планете, праћена великом воденом стихијом, која ће потопити Јапан, Кореју, део Кине, трећину Северне Америке и делове северозападне Европе, који ће под  морем остати следећих 6.000 година. Наша Планета ће значајно променити свој  садашњи изглед.

Промена ротације????? Па јеси ли ти икада чула за ЗАКОН ОДРЖАЊА УГАОНОГ МОМЕНТА? Ствари не могу да промене своју ротацију ТЕК ТАКО, нешто мора да их ''гурне'' у супротну страну. Ево, да би ти зауставила Земљу, ти мораш толико јако да је одгурнеш у супротном смеру да би се на крају кретала брзином од реда величине 10 на 25 метара у секнуди, небројено пута више од брзине светлости!

А шта се иза оваквих глупости крије... нескривена злурадост према свету и жеља за његово уништење. Видиш жар у очима тих мрзитеља човека док причају како ће све бити уништено. Немој да ишта од тих булажњења схваташ озбиљно.

Знање је најбољи лек за страх.

Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника.

XIO

Подели на овим сајтовима

jednostavno bojim se, mislila sam da je to normalno, volim svoju porodicu i muci me pomisao da nam se moze ko zna sta desiti... zar nije receno da ce jako mali broj ljudi biti spasen-zasto bih medju njima bila ja, pored toliko monaha, mucenika, svetaca... zar se nije i Bogorodica molila za spasenje..sta onda ostaje nama....

иди бре сестро, па Бог је сишао на земљу да спасе људе а не да их побије паклом  joooj :bla:

још мање је крвник који лудује по људима  dada

Подели на овим сајтовима

nazalost zivim tamo gdje neki svestenici za Nikoljdan jedu prasetinu i varaju svoje zene

тужно јесте, ал па шта?

људи одговарају Богу за то и својим супружницима, шта се мене или тебе тиче ко коме и зашто ускаче у кревет или једе прасетину за постан дан?

Који једе нека не укорава оног који не једе; и који не једе нека не осуђује оног који једе; јер га Бог прими.

Римљанима посланица, глава 14, стих 3

у преносном значењу је и да онај који греши нека не укорава оног који не греши и онај који не греши нека не осуђује оног који греши; јер их Бог ОБОЈИЦУ прими.

Који разликује дане, Господу разликује; и који не разликује дана, Господу не разликује. Који једе, Господу једе: јер хвали Бога; и који не једе, Господу не једе, и хвали Бога.

Римљанима посланица, глава 14, стих 6

шта мислиш, да смо сви без греха па једни другима да бројимо, а своје да не гледамо?  greengrin

брини сестро да једеш оно што треба, а не да се храниш глупостима које те смућују до лудила.

Ово је хлеб који силази с неба: да који од Њега једе не умре.

Ја сам хлеб живи који сиђе с неба; који једе од овог хлеба живеће вавек; и хлеб који ћу ја дати тело је моје, које ћу дати за живот света.

свето Јеванђеље по Јовану, глав 6, стих 50-51

Као што ме посла живи Отац, и ја живим Оца ради; и који једе мене и он ће живети мене ради.

свето Јеванђеље по Јовану, глав 6, стих 57

дакле, причешћуј се и не брини.

а има и оно

Јер један верује да сме свашта јести, а који је слаб једе зеље.

Римљанима посланица, глава 14, стих 2

Подели на овим сајтовима

greengrin hvala puno! danas sam se bas grozno osjecala sto sam postavila ovu temu ovdje i sa pravom ste mi rekli da iskusavam vase strpljenje i zaista nijesam imala pravo na to, ali ako cete mi  vjerovati uopste nijesam prije shvatila da to radim, htjela sam samo malo razgovora i da mi objasnite neke stvari, a napravila sam totalni haos, jos jednom se izvinjavam zbog toga, nije mi bila namjera.

Подели на овим сајтовима

znam to 4chsmu1 nego, zasto bih se folirala?

pa otkud znam... ima takvih po forumu... ne možemo  sve po sebi da merimo... ja te zato i pohvalih... dosta mi je tvoja dobra namera i iskrenost... ništa više... niko nije rekao da treba da se foliraš...ali,procunjaj malo po temama pa ćeš videti  :)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...