Драган Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 жена и мушкарац треба да имају слободу да се понашају, облаче и исповедају шта год хоће, док год не угрожавају права ближњег. та правила облачења и слично не могу оправдати никад туђе понашање, поготово не смеју да дискриминишу полно ни жену ни мушкарца нити да дају предност једном у односу на друго. Samo ti kažem da neke žene ističu svoje seksualne atribute da bi isprovocirale reakciju muškaraca i skrenule time pažnju na sebe i svoju spolnost. To je prosta stvar, nema tu mesta filozofiji nekoj.da da ,sam pitanje u cijem umu to provociranje se radja i vidi ,nikako nevjerujem da su zene bas tako grozne pa kurve su kurve kad nisu na ulici ponasaju se neupadljivo ,tek zene sto imaju mozda vec i muza djecu ,sam ako obucena i neki muski um ima fantaziju,upravo samo ima to u umu a mozda zena nema ni pojma o tome Dobro, ti nešto drugo sad pričaš, nismo na istoj frekvencij trenutno. Shvatam šta hoćeš da kažeš ali nije reč o tome sada. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 dobro ovako,muskarci sta bi vi radili ti koji mislite da zene provociraju,tamo kod onih u gdje ono bi ,sto jos uvijek svi goli odaju i za njih je to normalno tijelo,dok se isto djeca radjaju u tim plemenima ,znaci da u civilizaciji muski rod a i zene istovremeno sto provociraju ne sve ako su nakaradno obucene imaju poremeceno nest ,muskarci bi trebali shvatiti da njihovo nije da misle na ako smijem napisati odma na akcije vec da promjenu u sebi to vidjenje provociranja na nest sto je sasvim na ovoj zemlji cak se radjaju svi bez icega,zasto neshvataju neki da trebaju i uce sebe kontrolisati i da znaju gdje im je mjesto sa takvima mislima ,sa zenom kuci , ne na ulici nesto oci vase manipulisu u vama,ako znaju ti sto nisu u civilizaciju jos upali da idu sklonjeno sa zenama svojim pored sto se krecu svi bez odijela,znaci da civilizacija u civilizovanoj usmjerenosti nesto nije u redu na zemlji ,moc preko drugih ili bilo sta ,nesto ima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 жена и мушкарац треба да имају слободу да се понашају, облаче и исповедају шта год хоће, док год не угрожавају права ближњег. та правила облачења и слично не могу оправдати никад туђе понашање, поготово не смеју да дискриминишу полно ни жену ни мушкарца нити да дају предност једном у односу на друго. Samo ti kažem da neke žene ističu svoje seksualne atribute da bi isprovocirale reakciju muškaraca i skrenule time pažnju na sebe i svoju spolnost. To je prosta stvar, nema tu mesta filozofiji nekoj.за твоју информацију, то се зову мајчински атрибути, пошто дојке имају ту функцију ако си на то мислио.ако си мислио на међуножје, онда то има везе са позивом на секс колико и мајца са натписом ''поносна сам на своју лепоту''. мислим да си поларисао своје мишљење према својој страсти, што рече Патријарх Павле - свако види шта оће. Dok ima ljudi koji nevide ništa! истина, таквим бестраснима свака част crosseo molimmmmm клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 жена и мушкарац треба да имају слободу да се понашају, облаче и исповедају шта год хоће, док год не угрожавају права ближњег. та правила облачења и слично не могу оправдати никад туђе понашање, поготово не смеју да дискриминишу полно ни жену ни мушкарца нити да дају предност једном у односу на друго. Samo ti kažem da neke žene ističu svoje seksualne atribute da bi isprovocirale reakciju muškaraca i skrenule time pažnju na sebe i svoju spolnost. To je prosta stvar, nema tu mesta filozofiji nekoj.за твоју информацију, то се зову мајчински атрибути, пошто дојке имају ту функцију ако си на то мислио.ако си мислио на међуножје, онда то има везе са позивом на секс колико и мајца са натписом ''поносна сам на своју лепоту''. мислим да си поларисао своје мишљење према својој страсти, што рече Патријарх Павле - свако види шта оће. Nose se i majce "I lowe sex" i sa plejboj zecom itd. Ako svako vidi što želi zašto brišete onda slike sa seksualnom porukom ovde, zato što ih vidite ? Ne možeš da hodaš ulicom žmureći.зато што не промовишемо мањак вредности него пуноћу.па на мајци и даље не пише ''come here with your tongue hanging'' ... ал добра ти је то фора да другоме ускраћујеш слободу зато што си роб своје страсти клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 жена и мушкарац треба да имају слободу да се понашају, облаче и исповедају шта год хоће, док год не угрожавају права ближњег. та правила облачења и слично не могу оправдати никад туђе понашање, поготово не смеју да дискриминишу полно ни жену ни мушкарца нити да дају предност једном у односу на друго. Samo ti kažem da neke žene ističu svoje seksualne atribute da bi isprovocirale reakciju muškaraca i skrenule time pažnju na sebe i svoju spolnost. To je prosta stvar, nema tu mesta filozofiji nekoj.за твоју информацију, то се зову мајчински атрибути, пошто дојке имају ту функцију ако си на то мислио.ако си мислио на међуножје, онда то има везе са позивом на секс колико и мајца са натписом ''поносна сам на своју лепоту''. мислим да си поларисао своје мишљење према својој страсти, што рече Патријарх Павле - свако види шта оће. Dok ima ljudi koji nevide ništa! smej.gifистина, таквим бестраснима свака част smej.gif smej.gifa kakva je situacija kod tebe ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 жена и мушкарац треба да имају слободу да се понашају, облаче и исповедају шта год хоће, док год не угрожавају права ближњег. та правила облачења и слично не могу оправдати никад туђе понашање, поготово не смеју да дискриминишу полно ни жену ни мушкарца нити да дају предност једном у односу на друго. Samo ti kažem da neke žene ističu svoje seksualne atribute da bi isprovocirale reakciju muškaraca i skrenule time pažnju na sebe i svoju spolnost. To je prosta stvar, nema tu mesta filozofiji nekoj.за твоју информацију, то се зову мајчински атрибути, пошто дојке имају ту функцију ако си на то мислио.ако си мислио на међуножје, онда то има везе са позивом на секс колико и мајца са натписом ''поносна сам на своју лепоту''. мислим да си поларисао своје мишљење према својој страсти, што рече Патријарх Павле - свако види шта оће. Dok ima ljudi koji nevide ništa! 0110_hahahaистина, таквим бестраснима свака част 0110_hahaha 0110_hahahaa kakva je situacija kod tebe ? волим жене, хвала на питању 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 жена и мушкарац треба да имају слободу да се понашају, облаче и исповедају шта год хоће, док год не угрожавају права ближњег. та правила облачења и слично не могу оправдати никад туђе понашање, поготово не смеју да дискриминишу полно ни жену ни мушкарца нити да дају предност једном у односу на друго. Samo ti kažem da neke žene ističu svoje seksualne atribute da bi isprovocirale reakciju muškaraca i skrenule time pažnju na sebe i svoju spolnost. To je prosta stvar, nema tu mesta filozofiji nekoj.за твоју информацију, то се зову мајчински атрибути, пошто дојке имају ту функцију ако си на то мислио.ако си мислио на међуножје, онда то има везе са позивом на секс колико и мајца са натписом ''поносна сам на своју лепоту''. мислим да си поларисао своје мишљење према својој страсти, што рече Патријарх Павле - свако види шта оће. Dok ima ljudi koji nevide ništa! :229229229:истина, таквим бестраснима свака част 8086.gif slava3a kakva je situacija kod tebe ? волим жене, хвала на питању 0102_laughgledaš u grudi u otvorenom dekolteu, butine, zadnjice ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 жена и мушкарац треба да имају слободу да се понашају, облаче и исповедају шта год хоће, док год не угрожавају права ближњег. та правила облачења и слично не могу оправдати никад туђе понашање, поготово не смеју да дискриминишу полно ни жену ни мушкарца нити да дају предност једном у односу на друго. Samo ti kažem da neke žene ističu svoje seksualne atribute da bi isprovocirale reakciju muškaraca i skrenule time pažnju na sebe i svoju spolnost. To je prosta stvar, nema tu mesta filozofiji nekoj.за твоју информацију, то се зову мајчински атрибути, пошто дојке имају ту функцију ако си на то мислио.ако си мислио на међуножје, онда то има везе са позивом на секс колико и мајца са натписом ''поносна сам на своју лепоту''. мислим да си поларисао своје мишљење према својој страсти, што рече Патријарх Павле - свако види шта оће. Dok ima ljudi koji nevide ništa! 0110_hahahaистина, таквим бестраснима свака част 0110_hahaha :cheesy2:a kakva je situacija kod tebe ? волим жене, хвала на питању 0110_hahahagledaš u grudi u otvorenom dekolteu, butine, zadnjice ? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8176.msg244787.html#msg244787па онда опет прочитај и https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8176.msg244801.html#msg244801 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 znam ovo, tu nema odgovora, nekako je problem na jednostavno pitanje dobiti jednostavan odgovor, da ili ne. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 znam ovo, tu nema odgovora, nekako je problem na jednostavno pitanje dobiti jednostavan odgovor, da ili ne.шта год ја одговорио, ништа од тога неће постати позив на секс или оправдати страст, тако да је бесмислено да се вртимо у круг а ти да инсистираш у празно да ти то аминујем.само затуцан мозак може да размишља у правцу који води апсурдном решењу - жена је крива што јој је добачено/нападнута/силована због облачења или свлачења. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 znam ovo, tu nema odgovora, nekako je problem na jednostavno pitanje dobiti jednostavan odgovor, da ili ne.шта год ја одговорио, ништа од тога неће постати позив на секс или оправдати страст, тако да је бесмислено да се вртимо у круг а ти да инсистираш у празно да ти то аминујем.само затуцан мозак може да размишља у правцу који води апсурдном решењу - жена је крива што јој је добачено/нападнута/силована због облачења или свлачења. Ko je pričao o silovanju ? a i to se uzima u obzir prilikom određivanja krivice u mnogim uređenim sistemima. nemoj da daješ kvalifikacije, ono što drugome spočitavaš sam to činiš, to je malo licemerno. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 znam ovo, tu nema odgovora, nekako je problem na jednostavno pitanje dobiti jednostavan odgovor, da ili ne.шта год ја одговорио, ништа од тога неће постати позив на секс или оправдати страст, тако да је бесмислено да се вртимо у круг а ти да инсистираш у празно да ти то аминујем.само затуцан мозак може да размишља у правцу који води апсурдном решењу - жена је крива што јој је добачено/нападнута/силована због облачења или свлачења. Ko je pričao o silovanju ? a i to se uzima u obzir prilikom određivanja krivice u mnogim uređenim sistemima. nemoj da daješ kvalifikacije, ono što drugome spočitavaš sam to činiš, to je malo licemerno.па рекох то је та линија и циљ таквог размишљања. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 znam ovo, tu nema odgovora, nekako je problem na jednostavno pitanje dobiti jednostavan odgovor, da ili ne.шта год ја одговорио, ништа од тога неће постати позив на секс или оправдати страст, тако да је бесмислено да се вртимо у круг а ти да инсистираш у празно да ти то аминујем.само затуцан мозак може да размишља у правцу који води апсурдном решењу - жена је крива што јој је добачено/нападнута/силована због облачења или свлачења. Ko je pričao o silovanju ? a i to se uzima u obzir prilikom određivanja krivice u mnogim uređenim sistemima. nemoj da daješ kvalifikacije, ono što drugome spočitavaš sam to činiš, to je malo licemerno.па рекох то је та линија и циљ таквог размишљања.Та линија размишљања је да своју улогу овде коритиш као привилегију преко које демонстрираш моћ ту толику колика је, да бришеш све што други пишу а теби се не свиђа , а ти да пишеш шта хоћеш и садржајност постова да осликава у себи оно због чега постове других бришеш а што наводиш као разлог, додуше да није тога сви би ти постови били у стилу "жеље, честитке, поздрави". ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 шта да ти кажем кад немаш аргумент који је одржив ... мош се љутиш, то је твоје право, а ако мислиш да злоупотребљавам свој положај, можеш слободно вишој инстанци од мене да се обратиш smiley-dance007 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 шта да ти кажем кад немаш аргумент који је одржив ... мош се љутиш, то је твоје право, а ако мислиш да злоупотребљавам свој положај, можеш слободно вишој инстанци од мене да се обратиш :cheesy2: Све што сам писао аргументовао сам. Ти си брате искључив и толико сужено и једнострано гледаш на све да не могу то да ти опишем, а бришеш постове других јер ти је лакше да их обришеш него да их схватиш. Видиш и то што ми кажеш да се жалим, то што си такав теби треба да смета, а не мени, ја ти само зато кажем што смо према себи субјективни, а обично нас други објективније виде него ми себе. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука