Jump to content

За смејање или плакање

Оцени ову тему

Да ли је ово за смејање или плакање  

25 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је ово за смејање или плакање

• За смејање
      4
    • За плакање
      14
    • ЖРУ рулес
      9

Препоручена порука

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Hladnokrvno rasipanje materjalnih dobara pored mnostva gladnih i sirotih - egzistencijalni promasaj za prirucnik...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ево групе на фејсу која садржи целокупан фото запис  0110_hahaha

http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=5030130&fbid=419634777665&op=1&o=global&view=global&subj=120583507993501&id=755497665

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

kao sto neko rece '''imase...moze se''... 0409_feel

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Da vidite tek sahrane u vlaskom kraju...ja sam jednom prisustvovala svadbi na kojoj su mladu dovezli helihopterom xaxaxa  0409_feel kao kod Kusturice ....xaxaxa leeeeti mlaaada. Sve je stvar pogleda na svet i neke vrednosti, njima je to cilj zivota, da se pokazu , zato i rade i muce se tamo po inostranstvu. Cega se pametan stidi time se glup...

Ih sad ja u sred posta ovako...

Neka mi  gringrin oprosti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...