Милан Меденица :) Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 ај ја сам падобранац, па ми молим вас објасните шта је срма? Zlatni i srebrni tanki konac za ukrašavanje brojanica .а шта је то чиста или нечиста срма? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2010 ај ја сам падобранац, па ми молим вас објасните шта је срма? Zlatni i srebrni tanki konac za ukrašavanje brojanica .а шта је то чиста или нечиста срма? е то ћеш мораи да питаш брата Жељка , вероватно је мислио на шујташ-конац , дал је чист памук или има додатка пластике ради лепљења , вероватно је на то мислио?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2010 погледо сам то све , мени треба конац , тачније канап , а не готово одело ... 8086.gif Они ваљда набављају негде конац за то одело... А хтедох рећи да су бројанице црне због монашке скромности, ал ајде сад ... Шта ми траже то радим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2010 ај ја сам падобранац, па ми молим вас објасните шта је срма? Zlatni i srebrni tanki konac za ukrašavanje brojanica .а шта је то чиста или нечиста срма? е то ћеш мораи да питаш брата Жељка , вероватно је мислио на шујташ-конац , дал је чист памук или има додатка пластике ради лепљења , вероватно је на то мислио?! Чиста ти је срма , канап од чисте срме без икаојакијех додатака, значи брез пластике, памука , или каквог другог додатка у канапу, значи само срма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 ај ја сам падобранац, па ми молим вас објасните шта је срма? Zlatni i srebrni tanki konac za ukrašavanje brojanica .а шта је то чиста или нечиста срма? е то ћеш мораи да питаш брата Жељка , вероватно је мислио на шујташ-конац , дал је чист памук или има додатка пластике ради лепљења , вероватно је на то мислио?!Чиста ти је срма , канап од чисте срме без икаојакијех додатака, значи брез пластике, памука , или каквог другог додатка у канапу, значи само срма. hvala 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 ај ја сам падобранац, па ми молим вас објасните шта је срма? Zlatni i srebrni tanki konac za ukrašavanje brojanica .а шта је то чиста или нечиста срма? е то ћеш мораи да питаш брата Жељка , вероватно је мислио на шујташ-конац , дал је чист памук или има додатка пластике ради лепљења , вероватно је на то мислио?! Чиста ти је срма , канап од чисте срме без икаојакијех додатака, значи брез пластике, памука , или каквог другог додатка у канапу, значи само срма. аха , збуљује Браћу и Сестру тај назив Срма , па вероватно мисле на нешто друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука