Баба Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Зна ли ко где се може набавити чиста срма за бројанице ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Можда си ово већ пронашао, ако ниси, погледај. 4chsmu1 http://www.nosnjasrma.co.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 погледо сам то све , мени треба конац , тачније канап , а не готово одело ... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 погледо сам то све , мени треба конац , тачније канап , а не готово одело ... :cheesy: Нећеш ваљда да се објесиш ? Немој ако Бога знаш па гдје ће ти душа У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 погледо сам то све , мени треба конац , тачније канап , а не готово одело ... :cheesy: Нећеш ваљда да се објесиш ? Немој ако Бога знаш па гдје ће ти душа Да , треба ми златна или сребрна срма да направим бројаницу и окачим се о њу , па ако ме приме приме , ако не , макар сам своје одрадио ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 погледо сам то све , мени треба конац , тачније канап , а не готово одело ... :cheesy: Нећеш ваљда да се објесиш ? Немој ако Бога знаш па гдје ће ти душа Да , треба ми златна или сребрна срма да направим бројаницу и окачим се о њу , па ако ме приме приме , ако не , макар сам своје одрадио ... Ко да те прими ?? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Зна ли ко где се може набавити чиста срма за бројанице ? Имаш једну малу продавницу код кружног ток на Славији и свашта можеш пронаћи,све шта ти трба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Зна ли ко где се може набавити чиста срма за бројанице ? Имаш једну малу продавницу код кружног ток на Славији и свашта можеш пронаћи,све шта ти трба! Нема чиста срма тамо код Бркића с њима послујем већ 10 годиница. А немам појма да ли нека фабрика канапа то производи ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Зна ли ко где се може набавити чиста срма за бројанице ? Имаш једну малу продавницу код кружног ток на Славији и свашта можеш пронаћи,све шта ти трба! Нема чиста срма тамо код Бркића с њима послујем већ 10 годиница. А немам појма да ли нека фабрика канапа то производи ... Ја набављам из Сићева , од свих проверених шујташа грчких,турских и тзв.домаћих , овај је НАЈБОЉИ , барем за мене 12.год.узимам од њих . То је њихов производ - фабрика канапа , производе шојташ и фитиље за свеће.Знам да су доста епархије узимали од њих , а и неке помеске цркве. Квалитет им заиста добар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Зна ли ко где се може набавити чиста срма за бројанице ? Имаш једну малу продавницу код кружног ток на Славији и свашта можеш пронаћи,све шта ти трба! Нема чиста срма тамо код Бркића с њима послујем већ 10 годиница. А немам појма да ли нека фабрика канапа то производи ... Ја набављам из Сићева , од свих проверених шујташа грчких,турских и тзв.домаћих , овај је НАЈБОЉИ , барем за мене 12.год.узимам од њих . То је њихов производ - фабрика канапа , производе шојташ и фитиље за свеће.Знам да су доста епархије узимали од њих , а и неке помеске цркве. Квалитет им заиста добар. Тренутно његов канап држим у рукама, само је госн. млого нервозан и напоран лик 4chsmu1. Удави кад дивани по сахат времена. Ни он нема чисту срму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Зна ли ко где се може набавити чиста срма за бројанице ? Имаш једну малу продавницу код кружног ток на Славији и свашта можеш пронаћи,све шта ти трба! Нема чиста срма тамо код Бркића с њима послујем већ 10 годиница. А немам појма да ли нека фабрика канапа то производи ... Ја набављам из Сићева , од свих проверених шујташа грчких,турских и тзв.домаћих , овај је НАЈБОЉИ , барем за мене 12.год.узимам од њих . То је њихов производ - фабрика канапа , производе шојташ и фитиље за свеће.Знам да су доста епархије узимали од њих , а и неке помеске цркве. Квалитет им заиста добар. Тренутно његов канап држим у рукама, само је госн. млого нервозан и напоран лик 4chsmu1. Удави кад дивани по сахат времена. Ни он нема чисту срму. Аха dada такав је Драган 4chsmu1Верујем на није скроз чист ал ми некако најбољи од свих канапа. Бројанице плетем више од 15.год., свкакве сам матерјале имао и он што има је Нај 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Јесте његов је најбољи. Сад неки раде од памука , кжу да им то траже, ал не верујем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 ај ја сам падобранац, па ми молим вас објасните шта је срма? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2010 ај ја сам падобранац, па ми молим вас објасните шта је срма? Zlatni i srebrni tanki konac za ukrašavanje brojanica . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 погледо сам то све , мени треба конац , тачније канап , а не готово одело ... greengrin Они ваљда набављају негде конац за то одело... А хтедох рећи да су бројанице црне због монашке скромности, ал ајде сад ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука