Jump to content

Гуча

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

• Одговори 265
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

па ово је генијално што он ради  kolo2 jahojao234 0505_music bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Медо, Богосав  је  заиста  био  геније.

У Гучи  има  његових  скулптура.

Да  ли  си  био  на  сабору  када?

јесам једном, и видео сам пар његових радова али нисам знао да је то његово ...

наравно, нико од оних што се онуда тетура није знао да ми каже ко је то радио, јелте  0505_music

Подели на овим сајтовима

A Tadić je jednom rekao (a direktor je Doma kulture): "Evo, otvorene su i filijale banaka ovde (inače imamo 6 banaka, kao da smo Ženeva) i nabavili smo dogonska vozila."  bliss jeeee

bliss jeeee kolo2 jahojao234 0505_music 0505_music 0505_music0510_music 0510_music 0510_music 0510_music 0510_music 0510_music

http://en.wikipedia.org/wiki/Dogon_people

Tadić je Dogonac.

то је још и комплимент у његовом случају  bliss jeeee

Srbija

I Aboridžini dolaze u Guču

Постављена слика

Određeno 13 naših arija koje će strani orkestri morati da nauče za takmiče­nje na prvom trubačkom Prvenstvu sveta

Grupa „Akova” iz Toga još je na saborskoj listi čekanja Foto Centar za kulturu Guča

Guča – Igračka grupa australijskih domorodaca pod nazivom „Kumari” učestvovaće na 50. Saboru trubača u Guči u revijalnom delu programa pošto je već dobila saglasnost domaćina, i Aboridžini se već spremaju za put od 15.679 kilometara između Sidneja i Beograda. I etnogrupa „Akrova” iz Toga želela bi da se pojavi u trubačkoj prestonici sveta, kao i ansambli iz Angole, Kolumbije, Nepala, Rumunije, Slovenije, Makedonije, ali oni i dalje borave na listi čekanja, jer domaćini još nisu skrojili konačan spisak revijalnih učesnika.

пази кад ово овако вреди сваки динар онда да се види и чује, 1000 пута више него егзит ...

штета што нису раније објавили ко ће све да дође да се организујем ко човек да одем на пар дана да одслушам ове тоговце и абориџине ...

ћу се избодем сад што их нисам чуо и видо  0510_music

Подели на овим сајтовима

A Tadić je jednom rekao (a direktor je Doma kulture): "Evo, otvorene su i filijale banaka ovde (inače imamo 6 banaka, kao da smo Ženeva) i nabavili smo dogonska vozila."  bliss jeeee

bliss jeeee kolo2 jahojao234 0505_music 0505_music 0505_music0510_music 0510_music 0510_music 0510_music 0510_music 0510_music

http://en.wikipedia.org/wiki/Dogon_people

Tadić je Dogonac.

то је још и комплимент у његовом случају  bliss jeeee

Srbija

I Aboridžini dolaze u Guču

Постављена слика

Određeno 13 naših arija koje će strani orkestri morati da nauče za takmiče­nje na prvom trubačkom Prvenstvu sveta

Grupa „Akova” iz Toga još je na saborskoj listi čekanja Foto Centar za kulturu Guča

Guča – Igračka grupa australijskih domorodaca pod nazivom „Kumari” učestvovaće na 50. Saboru trubača u Guči u revijalnom delu programa pošto je već dobila saglasnost domaćina, i Aboridžini se već spremaju za put od 15.679 kilometara između Sidneja i Beograda. I etnogrupa „Akrova” iz Toga želela bi da se pojavi u trubačkoj prestonici sveta, kao i ansambli iz Angole, Kolumbije, Nepala, Rumunije, Slovenije, Makedonije, ali oni i dalje borave na listi čekanja, jer domaćini još nisu skrojili konačan spisak revijalnih učesnika.

пази кад ово овако вреди сваки динар онда да се види и чује, 1000 пута више него егзит ...

штета што нису раније објавили ко ће све да дође да се организујем ко човек да одем на пар дана да одслушам ове тоговце и абориџине ...

ћу се избодем сад што их нисам чуо и видо  0510_music

Tadić je iz Dogoa? Razumeš?

To je zato što dolaze ljudi i... Razumeš?

A pošto si fin tip i sviđaš mi se, mogu da ti snimim Afrikance pa da ti pošaljem klip.

Подели на овим сајтовима

Tadić je iz Dogoa? Razumeš?

To je zato što dolaze ljudi i... Razumeš?

A pošto si fin tip i sviđaš mi se, mogu da ti snimim Afrikance pa da ti pošaljem klip.

ма скапиро, него није приближно културан као Догони па сам мало направио заврзламу ...

брате, па то би било фе-но-ме-нал-но  :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:

ако нису прошли абориџини, ја би те замолио и њих да снимиш, ако ти није тешко  dada stadaradim

Подели на овим сајтовима

• Гости

Замимљиво - абориџини , било би лепо да дођу и индијанци или неко из јужне америке перуанци ... итд.

На мору док сам био били су Перуански индијанци - одушевили ме !

Подели на овим сајтовима

Био сам, неколико пута на сабору у Гучи, али више зато што су ме другари терали да идем са њима, иначе лично нисам неки љубитељ трубе. Дојмљивије  ми је трзање и трљање по жицама од дувања у плехове. Можеш уз трубу да скачеш и ровеш, али да паднеш у севдах и нека суптилнија осећања да ти подстакне тешко.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

За  оне  који  не  знају, а  хтели  би  да  науче,

рекла  бих  ово.

Гуча  раширених  руку  прима  људе  из  целог  света.

Она  траје  као  сабор  већ  пет  деценија.

Свако  време  има  и  своје  бреме. Ово  садашње обилује

са  алкохолисаним  и  омамљеним  људима, који  ипак траже неку утеху.

Траже је тамо где су људи радосни, где се љубав шири, према слободи,

врлини, праведности,  ...труби...

Ко су ти људи, одакле су, које боје и нације, у Гучи ником не смета... stadaradim

И нека буде увек тако.

У  мом  скромном  дому, јуче су били гости, учени људи из нашег краја  који не

живе овде, али сваке године долазе у Гучу, обавезно.

Јер воле живот и људе, воле трубу, купују сувенире за своје збирке,оду на купус,

посете цркву...

Лепо им је и срећни су. :cheesy2:

Живела  Гуча!

Подели на овим сајтовима

Замимљиво - абориџини , било би лепо да дођу и индијанци или неко из јужне америке перуанци ... итд.

На мору док сам био били су Перуански индијанци - одушевили ме !

у пролеће су 3 месеца стално у БГ ...
Подели на овим сајтовима

Posle ću! Vajate snažno preporučujem.

Остави нам и твој телефон, ко зна кака ће гужва бити ...

Hteo sam nešto da ti kažem sada ali ću iskulirati.

Neću da ti ostavim ništa.

Што си никакав, па кажи шта си тео ...

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Posle ću! Vajate snažno preporučujem.

Остави нам и твој телефон, ко зна кака ће гужва бити ...

Hteo sam nešto da ti kažem sada ali ću iskulirati.

Neću da ti ostavim ništa.

Што си никакав, па кажи шта си тео ...

4chsmu1

Neh.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...