Jump to content

Гуча

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

ja sam kao dete dolazila na sabor u guci onako uzput posto imam gomilu familije tu. secam se da je to bio vasar lokalnog karaktera, nista posebno. mene je samo interesovala secerna vuna i usecerene jabuke i babu samo cimala od tezge do tezge  :drugarstvo:

bejah pre neku godinu ponovo na saboru i sokirala u sta se to pretvorilo. i moja familija bezi iz guce kad pocne sabor jer zive blizu stadiona i glavne ulice jer hoce da polude od toliko pijanog sveta. teca mi se zalilo da su mu neki pijani francuzi preskocili ogradu i izgazili svo cvece u basti i svuda su vrsili nuzdu po dvoristu. jedva ih je isterao.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 265
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат

ja sam kao dete dolazila na sabor u guci onako uzput posto imam gomilu familije tu. secam se da je to bio vasar lokalnog karaktera, nista posebno. mene je samo interesovala secerna vuna i usecerene jabuke i babu samo cimala od tezge do tezge  :drugarstvo:

bejah pre neku godinu ponovo na saboru i sokirala u sta se to pretvorilo. i moja familija bezi iz guce kad pocne sabor jer zive blizu stadiona i glavne ulice jer hoce da polude od toliko pijanog sveta. teca mi se zalilo da su mu neki pijani francuzi preskocili ogradu i izgazili svo cvece u basti i svuda su vrsili nuzdu po dvoristu. jedva ih je isterao.

Meni su hteli da kampuju u dvorištu.

Bilo je "Marš napolje!". A ako hoćeš napiši mi ko ti je teča preko PP.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Нисам љубитељ Гуче али немам ништа против оних који воле.

Био сам једном и видео како је - као што Дарко каже

Цитат
  Цитат

Дошао бих , али имам обавеза.

Ех теби је све саксофон што је добро.

Ne dopada mi se. Pijani ljudi svuda po ulici...

George from the jungle muzika...

то ми као један велики вашар и ништа више.

Бате, сад  ме  растужи.... 0110_hahaha

mense0198626478946378946

Једне  године, кад  сам  била  мала носила  сам  воду  и  погачу  са  сланином

у  чанку, покојном  Богосаву  Живковићу, док је клесао  камену  скулптуру

крај  бензинске  пумпе  на  улазу  у  Гучу.

Ника  Стојић  и  друштво  га  довели  и  оставили  да  клеше  камен, а у  међувремену

заборавили  на  њега.

Било  ми  жао  да  такав  човек  без  коре  хлеба  чами  на  сунцу  без  хлеба  и  воде.

Касније  дошли  па  му  и  они донели.Брука... 0110_hahaha

http://www.naiveart.rs/um06.htm

Подели на овим сајтовима

Цитат

A Tadić je jednom rekao (a direktor je Doma kulture): "Evo, otvorene su i filijale banaka ovde (inače imamo 6 banaka, kao da smo Ženeva) i nabavili smo dogonska vozila."  0110_hahaha

0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy: 8086.gif dada smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Dogon_people

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

naravnp, to nije zabranjeno... naprotiv pozeljno je  0110_hahaha

Ako si vernik i nije baš.

Ма да, довољно је да набубаш догмате напамет и нема више шта да мислиш , остало ће за тебе да мисле попови ...

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...