Danijela Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 ja sam kao dete dolazila na sabor u guci onako uzput posto imam gomilu familije tu. secam se da je to bio vasar lokalnog karaktera, nista posebno. mene je samo interesovala secerna vuna i usecerene jabuke i babu samo cimala od tezge do tezge bejah pre neku godinu ponovo na saboru i sokirala u sta se to pretvorilo. i moja familija bezi iz guce kad pocne sabor jer zive blizu stadiona i glavne ulice jer hoce da polude od toliko pijanog sveta. teca mi se zalilo da su mu neki pijani francuzi preskocili ogradu i izgazili svo cvece u basti i svuda su vrsili nuzdu po dvoristu. jedva ih je isterao. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Цитат ja sam kao dete dolazila na sabor u guci onako uzput posto imam gomilu familije tu. secam se da je to bio vasar lokalnog karaktera, nista posebno. mene je samo interesovala secerna vuna i usecerene jabuke i babu samo cimala od tezge do tezge bejah pre neku godinu ponovo na saboru i sokirala u sta se to pretvorilo. i moja familija bezi iz guce kad pocne sabor jer zive blizu stadiona i glavne ulice jer hoce da polude od toliko pijanog sveta. teca mi se zalilo da su mu neki pijani francuzi preskocili ogradu i izgazili svo cvece u basti i svuda su vrsili nuzdu po dvoristu. jedva ih je isterao. Meni su hteli da kampuju u dvorištu. Bilo je "Marš napolje!". A ako hoćeš napiši mi ko ti je teča preko PP. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 teca Mrki, taksista. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Цитат teca Mrki, taksista. Kako se zove tačno? Milutin? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Miroslav "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Цитат Miroslav Hm. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 sta hm? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Цитат sta hm? O_O ništa? razmišljam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 naravnp, to nije zabranjeno... naprotiv pozeljno je "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Цитат naravnp, to nije zabranjeno... naprotiv pozeljno je Ako si vernik i nije baš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 sto? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Цитат Нисам љубитељ Гуче али немам ништа против оних који воле. Био сам једном и видео како је - као што Дарко каже Цитат Цитат Дошао бих , али имам обавеза. Ех теби је све саксофон што је добро. Ne dopada mi se. Pijani ljudi svuda po ulici... George from the jungle muzika... то ми као један велики вашар и ништа више. Бате, сад ме растужи.... 0110_hahaha mense0198626478946378946 Једне године, кад сам била мала носила сам воду и погачу са сланином у чанку, покојном Богосаву Живковићу, док је клесао камену скулптуру крај бензинске пумпе на улазу у Гучу. Ника Стојић и друштво га довели и оставили да клеше камен, а у међувремену заборавили на њега. Било ми жао да такав човек без коре хлеба чами на сунцу без хлеба и воде. Касније дошли па му и они донели.Брука... 0110_hahaha http://www.naiveart.rs/um06.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Цитат A Tadić je jednom rekao (a direktor je Doma kulture): "Evo, otvorene su i filijale banaka ovde (inače imamo 6 banaka, kao da smo Ženeva) i nabavili smo dogonska vozila." 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy: 8086.gif dada smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gifhttp://en.wikipedia.org/wiki/Dogon_people клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Живела Гуча, живела Србија... 0110_hahaha Тај сабор је неизрецив. Утеха, мелем на рану... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Цитат Цитат naravnp, to nije zabranjeno... naprotiv pozeljno je 0110_hahaha Ako si vernik i nije baš. Ма да, довољно је да набубаш догмате напамет и нема више шта да мислиш , остало ће за тебе да мисле попови ... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука