Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 није да не волим , нисам љубитељ па ето тако коментаришем а поштујем сваког ко воли , што да не Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 4chsmu1 Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи 4chsmu1 поготово обрадова bliss jeeee хихи...Ти патиш од гучофобије или? :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha слатко ме насмеја где се тога сети Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 4chsmu1 Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи 4chsmu1 поготово обрадова bliss jeeee хихи...Ти патиш од гучофобије или? :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha слатко ме насмеја где се тога сетиЗато што и ја патим од исте болести...једном сам им "дао свој глас" и замало да останем "мутав"! 4chsmu1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 4chsmu1 Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи 4chsmu1 поготово обрадова bliss jeeee хихи...Ти патиш од гучофобије или? :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha слатко ме насмеја где се тога сетиЗато што и ја патим од исте болести...једном сам им "дао свој глас" и замалао да останем мутав! 4chsmu1 ни ти ниси љубитељ? а ја мислио супротно хихи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 4chsmu1 Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи 4chsmu1 поготово обрадова bliss jeeee хихи...Ти патиш од гучофобије или? :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha слатко ме насмеја где се тога сетиЗато што и ја патим од исте болести...једном сам им "дао свој глас" и замало да останем мутав! 4chsmu1 Frljnuli su ti trubu down your throat? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Цитат Цитат http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/iskusenjanovokrstenih.html Јесте видели овај текст ви новокрштени што се не перете и не идете код педикира ? bliss jeeee Ово је најбитније у овом тексту, чоче... '' Odsustvo duhovne razboritosti, odsustvo zdravog odnosa prema svojoj prirodi je potpuno nepravoslavna stvar; to je pre eskapizam – bekstvo od stvarnosti, nekakav izopačeni budizam, nazovite to kako god hoćete – ali samo ne Pravoslavlje. '' Увек сам био за здраву природност, чак често пређем неку меру умесности. 0110_hahaha 0110_hahaha ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 4chsmu1 Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи 4chsmu1 поготово обрадова bliss jeeee хихи...Ти патиш од гучофобије или? :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha слатко ме насмеја где се тога сетиЗато што и ја патим од исте болести...једном сам им "дао свој глас" и замало да останем мутав! 4chsmu1 Frljnuli su ti trubu down your throat? Не...нису стигли...збрисао сам. 4chsmu1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 4chsmu1 Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи 4chsmu1 поготово обрадова bliss jeeee хихи...Ти патиш од гучофобије или? :cheesy: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha слатко ме насмеја где се тога сетиЗато што и ја патим од исте болести...једном сам им "дао свој глас" и замало да останем мутав! 4chsmu1 Frljnuli su ti trubu down your throat? Не...нису стигли...збрисао сам. 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 4chsmu1 Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи 4chsmu1 поготово обрадова 0110_hahaha хихи...Ти патиш од гучофобије или? 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy: слатко ме насмеја где се тога сетиЗато што и ја патим од исте болести...једном сам им "дао свој глас" и замало да останем мутав! 4chsmu1 Frljnuli su ti trubu down your throat? Не...нису стигли...збрисао сам. 4chsmu1 4chsmu1За мало да се на мени испуни изрека:"Није му ни длака фалила са одсечене главе". bliss jeeee Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Дођох , Видох и Побегох bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 4chsmu1 Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи 4chsmu1 поготово обрадова 0110_hahaha хихи...Ти патиш од гучофобије или? 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy: 4chsmu1 слатко ме насмеја где се тога сетиЗато што и ја патим од исте болести...једном сам им "дао свој глас" и замало да останем мутав! 4chsmu1 Frljnuli su ti trubu down your throat? Не...нису стигли...збрисао сам. 4chsmu1 4chsmu1За мало да се на мени испуни изрека:"Није му ни длака фалила са одсечене главе". bliss jeeeeе то је најбитније , да су ти све длаке на броју 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Дођох , Видох и Побегох 4chsmu1Јес,вала...вени,види,бриши! Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 4chsmu1 Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи 4chsmu1 поготово обрадова 0110_hahaha хихи...Ти патиш од гучофобије или? 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy: 4chsmu1 слатко ме насмеја где се тога сетиЗато што и ја патим од исте болести...једном сам им "дао свој глас" и замало да останем мутав! 4chsmu1 Frljnuli su ti trubu down your throat? Не...нису стигли...збрисао сам. 4chsmu1 4chsmu1За мало да се на мени испуни изрека:"Није му ни длака фалила са одсечене главе". bliss jeeeeе то је најбитније , да су ти све длаке на броју 0110_hahahaкако где,друже...како где. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Једном сам био и рекох себи - Слађане довољно је било! 0110_hahaha_2.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Sad ću da budem jako gadan: Da si kojim slučajem progutao trubu, prdeo bi Mesečinu i Kalašnjikov! Hahahahah. 0110_hahaha bliss jeeee I verovatno bi bilo bolje nego Bregovićeva verzija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Цитат Sad ću da budem jako gadan: Da si kojim slučajem progutao trubu, prdeo bi Mesečinu i Kalašnjikov! Hahahahah. 0110_hahaha bliss jeeee ...нашао бих тебе да ти одсвирам "калашљиков". 0110_hahaha Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука