Аурор Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Primetio sam da ti Srbi iz Bosne baš umeju da se vesele, inače meni su najsimpatičniji bili ovi: Najbolji su ovi iz Bosne. isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Rekao sam da su mi ovi bili najsipatičniji a ne da su oni iz Bosne, možda sam konfuzno napisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/iskusenjanovokrstenih.html Јесте видели овај текст ви новокрштени што се не перете и не идете код педикира ? bangin Ово је најбитније у овом тексту, чоче... '' Odsustvo duhovne razboritosti, odsustvo zdravog odnosa prema svojoj prirodi je potpuno nepravoslavna stvar; to je pre eskapizam – bekstvo od stvarnosti, nekakav izopačeni budizam, nazovite to kako god hoćete – ali samo ne Pravoslavlje. '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Ма глупости, не спамујте тему, по тој логици треба затворити и кафане, кафиће, нема уопште догађања, нема тога у хришћанству, некад је било и инквизиције више нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се 0409_feel Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Nije glupo, brate,i ja sam se to pitala. Al potrosismo rijeci na Gucu , jos i za malo da izbije. Bilo je onako na granici, prilicno zategnuto. nek vala prodje pa da se smirimo. dada "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се dada Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Nije gllupo, brate,i ja sam se to pitala. Al potrosismo rijeci na gucu , jos i za malo da izbije. Bilo je onako na granici. Prilicno zategnuto. nek vala prodje pa da se smirimo. ооооо... , напокон hvala и да напокон прође Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се dada Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Nije gllupo, brate,i ja sam se to pitala. Al potrosismo rijeci na gucu , jos i za malo da izbije. Bilo je onako na granici. Prilicno zategnuto. nek vala prodje pa da se smirimo. ооооо... , напокон hvala и да напокон прође LOLz Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао! Znate li vi da ja živim u Guči inače? U nedelju se završava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи dada поготово обрадова хихи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи dada поготово обрадова хихи... Što ne voleš sabor? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао! Znate li vi da ja živim u Guči inače? U nedelju se završava. споменуо си Драгачево Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао! Znate li vi da ja živim u Guči inače? U nedelju se završava. споменуо си Драгачево Pa ja jesam stanovnik grada Guče. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Сад ћу нешто глупо да питам , има да ми се dada Јел се та Гуча напокон завршила? Не зафркавам , заиста не прати ТВ дешавања! Још 2,3 дана и ћао!aл ме усрећи поготово обрадова хихи...Ти патиш од гучофобије или? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука