Зосима Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Нисам знао да је парола "Гуче" ....ЈЕДНОМ СЕ ЖИВИ.... Не знам,нисам неки љубитељ ни Гуче ни трубе,али ово је постао вашар спрдачине на разно-разне начине. Плус ,дај да траје што дуже,да се узме нека кинта... Могу да чујем трубаче са мелодијама блиске српској изворној музици,кола и тако то,али југ и циганштуре,који су све заступљенији,никако не могу да сварим... Уосталом,имате ливе на тв пинку,сад иде Кеба(који ће он андрак ту... 89898989898989) "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Кеба? 4chsmu1 Јао ја сам једном отишла са другарицама, поњеле смо шаторе али смо се ипак вратиле исто вече.... Једини коментар је био "И то вам је Гуча" "Дај , дај дај...." Мени се лично не допада. Све је то могло доста боље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Нисам знао да је парола "Гуче" ....ЈЕДНОМ СЕ ЖИВИ.... 4chsmu1 Не знам,нисам неки љубитељ ни Гуче ни трубе,али ово је постао вашар спрдачине на разно-разне начине. Плус ,дај да траје што дуже,да се узме нека кинта... Могу да чујем трубаче са мелодијама блиске српској изворној музици,кола и тако то,али југ и циганштуре,који су све заступљенији,никако не могу да сварим... Уосталом,имате ливе на тв пинку,сад иде Кеба(који ће он андрак ту... 89898989898989) бљак кеба :bla:мада ми такви не представљају Гучу, већ њен ултра-комерцијалан део Пинк шапе ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Truba mi je srpska, taman koliko mi je srpski i šintoizam. Eto sutra da se primi 50 srba na japansku veru i da održava neki svoj festival, gde će da pale štapiće i da mole duhove predaka, na prvom takvom festivalu bili bi verovatno samo oni. Tih 50. Za 50 godina bilo bi ih 200.000. Ne vezano da li su šintoisti ili ne. Bitno je da se nešto proslavlja.... Uostalom ko je od vas (ko nije iz tog kraja) uopšte pa i čuo za Guču i Dragačevo do pre 10-tak godina. Na sabor su ranije dolazili isključivo lokalci, a pre 10-tak godina počeše i slovenci, a sa njima i celi svet. Nešto nemam baš isti ukus kao janezi. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Јанеза је било у Аустро-Угарској, па ваљда зато и заволеше трубу... драгачевску...мислим... Јер, су Срби много гинули уз звуке трубе, па је ред да се сада и пуно веселе уз трубе... Ви што не волите, не треба ни да волите, многи воле... http://www.dverisrpske.com/tekst/174854 Локација Редер: Александар Остојић из села Милићевци – Чачански срез, погибе 25.09.1917. г. Драгутин Сретеновић, рођ. 1892. год. из села Дубраве – Моравичко – Чачански срез, редов, пунилац топа, погибе 01.05.1918. год. Љубомир Велимировић, Каплар 2. Дринског хаубичког батаљона, рођ. 1883. год. Погибе 14.06.1917. год. Средоје Јовичић из села Кјелуша, Ариљски Срез. Погибе 1918. год. Радосав Пантелић из села Дучаловића – Моравско – Драгачевско – Чачански срез, Брдска дивизија, погибе 1917. год. Миладин Вуловић, Редов 1. пољског Дринског батаљона, из села Даић, Моравичко – Чачански срез. Рођ. 1888. год. Погибе 08.04.1918. год. Спомен подиже 1. Чета Пешадијског батаљона. Покој им души!, и осталим Драгачевцима чија имена су уклесана на цркви у Гучи. Тек да се не заборави, или не дај Боже поврати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Виде нешто на Пинку, певају нешто "би-би-ли-марела" а маса скаче и диже руке. "Дајте народу игре" и наплатите му. smiley-dance007 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2010 jeл данас почела Гуча? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 jeл данас почела Гуча? У посту по обичају. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 jeл данас почела Гуча?Пре три дана,да си жив и здрав. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2010 jeл данас почела Гуча?Пре три дана,да си жив и здрав.Нисам знао , не пратим Гучу 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 jeл данас почела Гуча?Пре три дана,да си жив и здрав.Нисам знао , не претим Гучу 89898989898989Не "прети" ни она теби,не брини се. smiley-dance007 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2010 jeл данас почела Гуча?Пре три дана,да си жив и здрав.Нисам знао , не претим Гучу 89898989898989Не "прети" ни она теби,не брини се. 0212_rolleyes smiley-dance007 :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Мирођија@ Не капирам,шта сад хваташ на емоције,труба је ратни инструмент у скоро свим војскама,и нису је срби патентирали... Имаш у вестрен филмовима,кад индијанци нападају караван ил дилижансу,па онда у позадини чујеш трубе,стиже коњица... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 ...Имаш у вестрен филмовима,кад индијанци нападају караван ил дилижансу,па онда у позадини чујеш трубе,стиже коњица..Ово ме баш подсећа на неке кафанске сцене из Гуче које сам доживео. 4chsmu1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Кад поменусте трубе,рат...видео сам тамо многе јунаке који су срчано се борили уз звуке труба и јуначки пали у својој идеолошки обојеној али оправданој борби против мрског надмоћнијег непријатеља...уби ракија све живо! 4chsmu1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука