Баба Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sabor Trubaca Istorija 1.deo www.sabortrubaca.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Ja sam iz Guče inače. Dosta gostiju ima ovaj prvi dan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Ja sam iz Guče inače. Dosta gostiju ima ovaj prvi dan. Свираш ли ти трубу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Ja sam iz Guče inače. Dosta gostiju ima ovaj prvi dan. Свираш ли ти трубу ? Gitaru sviram. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 http://www.guca.rs/eng/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Цитат Ja sam iz Guče inače. Dosta gostiju ima ovaj prvi dan. Свираш ли ти трубу ? Gitaru sviram. А трубу , волиш или не волиш , мисим ову нашу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Ja sam iz Guče inače. Dosta gostiju ima ovaj prvi dan. Свираш ли ти трубу ? Gitaru sviram. А трубу , волиш или не волиш , мисим ову нашу ? Ma de truba naša? Nešto je i ne volem, dosadila me i ubila me. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Ja sam iz Guče inače. Dosta gostiju ima ovaj prvi dan. Свираш ли ти трубу ? Gitaru sviram. А трубу , волиш или не волиш , мисим ову нашу ? Ma de truba naša? Nešto je i ne volem, dosadila me i ubila me. можда ти је досадила зато што ти је пред носом. Мени није. Труба убер алес ! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Ja sam iz Guče inače. Dosta gostiju ima ovaj prvi dan. Свираш ли ти трубу ? Gitaru sviram. А трубу , волиш или не волиш , мисим ову нашу ? Ma de truba naša? Nešto je i ne volem, dosadila me i ubila me. можда ти је досадила зато што ти је пред носом. Мени није. Труба убер алес ! 0110_hahaha Ti onda dođi ovde. Truba sucks. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Дошао бих , али имам обавеза. Ех теби је све саксофон што је добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Дошао бих , али имам обавеза. Ех теби је све саксофон што је добро. Ne dopada mi se. Pijani ljudi svuda po ulici... George from the jungle muzika... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Дошао бих , али имам обавеза. Ех теби је све саксофон што је добро. Ne dopada mi se. Pijani ljudi svuda po ulici... George from the jungle muzika... slažem se sa darkomV '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Дошао бих , али имам обавеза. Ех теби је све саксофон што је добро. Ne dopada mi se. Pijani ljudi svuda po ulici... George from the jungle muzika... Људи ко људи , ни на егзиту није боље , али звук трубе са нашом мелодијом је екстра ! Српска се труба с' Косова чује! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука