suza Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Suzo, ne vezano za moje mišljenje o njoj koje nije baš najbolje, Nataša je medijski radnik koja ima profesionalnu obavezu da odgovori. Na kraju, od toga živi, a i samohrana je majka koliko se sećam. Druga stvar je to što je priklonjena +Artemiju, te subjektivna. Lično, od celog njenog odgovora, meni je interesantan samo deo kojim je ukazala na mnogo veći problem od penzionisanja +Artemija: ''Vašim viđenjem ekumenizacije kojom ste posvađali i eparhije i vernike.'' Činjenica je da je ''upecala'' +Atanasija, i sve mi se čini da će se ćerati još. aha nisam znala da je medijski radnik rece ti ,pa jel nju iko od crkve pravoslavne pozvao ,obavezao takoreci da razradjuje i peca bilo koga onda, ako je duzna i pozivu se odazvala onda sam pogresno sve kao uvijek razumila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Hajde Medo ljubi te brat pročitaj sad lepo ponovo moj komentar jer vidim da nisi shvatio. Da li sam lepo napisao da mi je od celog njenog odgovora ''Interesantan jedino deo koji je ukazao na mnogo veći problem od penzionisanja +Artemija?'' Jesam, i mislim na priču o ''propovedanju pravoslavlja papi'' i ''trojancima'' u SPC a, o kojoj sve češće slušamo od pravoslavnih sveštenika koji prelaze u Zilote. Verujem da ni Nataša tu nije mislila isključivo na +Atanasija, već generalno na stav nekih episkopa po pitanju iku/ekumene. Drugo, kakve veze uopšte ima nastavak tvog komentara sa mojim? Nikakve. Napisao sam da joj je bila dužnost da odgovori, kao medijskom radniku, ne ulazeći u analizu извини ако си схватио тако, али мој коментар теби је био само да си и ти субјективно реаговао, а остало је анализа новинаркиног писања, а не теби поповање тако да - да, мој коментар нема додирних тачака са твојим ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GEORGIE Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Hajde Medo ljubi te brat pročitaj sad lepo ponovo moj komentar jer vidim da nisi shvatio. Da li sam lepo napisao da mi je od celog njenog odgovora ''Interesantan jedino deo koji je ukazao na mnogo veći problem od penzionisanja +Artemija?'' Jesam, i mislim na priču o ''propovedanju pravoslavlja papi'' i ''trojancima'' u SPC a, o kojoj sve češće slušamo od pravoslavnih sveštenika koji prelaze u Zilote. Verujem da ni Nataša tu nije mislila isključivo na +Atanasija, već generalno na stav nekih episkopa po pitanju iku/ekumene. Drugo, kakve veze uopšte ima nastavak tvog komentara sa mojim? Nikakve. Napisao sam da joj je bila dužnost da odgovori, kao medijskom radniku, ne ulazeći u analizu извини ако си схватио тако, али мој коментар теби је био само да си и ти субјективно реаговао, а остало је анализа новинаркиног писања, а не теби поповање тако да - да, мој коментар нема додирних тачака са твојим ... Aha, ok mada kad neko piše ispod dela gde me citira osetim se prozvanim a, da sam subjektivan jesam brate Medo jer i objektivnost je samo lični subjektivni doživljaj objektivne stvarnosti. Ps Suzo: videćeš na FB na wallu ''nezaštićenog'' profila, pod nikom Natalija Jovanovic (na profilu smeđokosa) brdo njenih slika gde je u poseti +Artemiju. Pretpostavićeš kojom ličnošću, su inspirisani njeni odgovori. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Hajde Medo ljubi te brat pročitaj sad lepo ponovo moj komentar jer vidim da nisi shvatio. Da li sam lepo napisao da mi je od celog njenog odgovora ''Interesantan jedino deo koji je ukazao na mnogo veći problem od penzionisanja +Artemija?'' Jesam, i mislim na priču o ''propovedanju pravoslavlja papi'' i ''trojancima'' u SPC a, o kojoj sve češće slušamo od pravoslavnih sveštenika koji prelaze u Zilote. Verujem da ni Nataša tu nije mislila isključivo na +Atanasija, već generalno na stav nekih episkopa po pitanju iku/ekumene. Drugo, kakve veze uopšte ima nastavak tvog komentara sa mojim? Nikakve. Napisao sam da joj je bila dužnost da odgovori, kao medijskom radniku, ne ulazeći u analizu :bla: извини ако си схватио тако, али мој коментар теби је био само да си и ти субјективно реаговао, а остало је анализа новинаркиног писања, а не теби поповање stadaradimтако да - да, мој коментар нема додирних тачака са твојим ... Aha, ok mada kad neko piše ispod dela gde me citira osetim se prozvanim smej.gif a, da sam subjektivan jesam brate Medo jer i objektivnost je samo lični subjektivni doživljaj objektivne stvarnosti. Ps Suzo: videćeš na FB na wallu ''nezaštićenog'' profila, pod nikom Natalija Jovanovic (na profilu smeđokosa) brdo njenih slika gde je u poseti +Artemiju. Pretpostavićeš kojom ličnošću, su inspirisani njeni odgovori. neidem na FB ,lijepo neka je posjetila ali nevolim licno ako se podrzavaju strane gdje se samo vatra pali i siri,bolje da posjetila i drugu stranu tako nekako sa mirom u njoj bas bi vise mozda uradila,ali kolo se odvilo vec odavno i zao mi da tako uvijek neko smeta tudji pa jedni drugima ,nije dobro tako sigorno iako sam nevjernik ,pa kako mogu zamisliti sta taj sveiju Bog voli dase brani na takav nacin ili sam u nekoj fantaziji land gdje o Bogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Hajde Medo ljubi te brat pročitaj sad lepo ponovo moj komentar jer vidim da nisi shvatio. Da li sam lepo napisao da mi je od celog njenog odgovora ''Interesantan jedino deo koji je ukazao na mnogo veći problem od penzionisanja +Artemija?'' Jesam, i mislim na priču o ''propovedanju pravoslavlja papi'' i ''trojancima'' u SPC a, o kojoj sve češće slušamo od pravoslavnih sveštenika koji prelaze u Zilote. Verujem da ni Nataša tu nije mislila isključivo na +Atanasija, već generalno na stav nekih episkopa po pitanju iku/ekumene. Drugo, kakve veze uopšte ima nastavak tvog komentara sa mojim? Nikakve. Napisao sam da joj je bila dužnost da odgovori, kao medijskom radniku, ne ulazeći u analizu :bla: извини ако си схватио тако, али мој коментар теби је био само да си и ти субјективно реаговао, а остало је анализа новинаркиног писања, а не теби поповање stadaradimтако да - да, мој коментар нема додирних тачака са твојим ... Aha, ok mada kad neko piše ispod dela gde me citira osetim se prozvanim smej.gif a, da sam subjektivan jesam brate Medo jer i objektivnost je samo lični subjektivni doživljaj objektivne stvarnosti. Ps Suzo: videćeš na FB na wallu ''nezaštićenog'' profila, pod nikom Natalija Jovanovic (na profilu smeđokosa) brdo njenih slika gde je u poseti +Artemiju. Pretpostavićeš kojom ličnošću, su inspirisani njeni odgovori. neidem na FB ,lijepo neka je posjetila ali nevolim licno ako se podrzavaju strane gdje se samo vatra pali i siri,bolje da posjetila i drugu stranu tako nekako sa mirom u njoj bas bi vise mozda uradila,ali kolo se odvilo vec odavno i zao mi da tako uvijek neko smeta tudji pa jedni drugima ,nije dobro tako sigorno iako sam nevjernik ,pa kako mogu zamisliti sta taj sveiju Bog voli dase brani na takav nacin ili sam u nekoj fantaziji land gdje o Bogu imam neki fntaziski zamisao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука