Милица Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 http://health.msn.com/health-topics/video.aspx?vid=1de8be4f-b554-4437-ba87-78c2139a5ccb%26tab=nbc_local Дечак рођен са ретком аномалијом - са само половином лица. Али, сада је много боље! Погледајте. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 јадничак, штета што се мучи тако ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 а колико је само срећан шт му је сада лице мало дорађено! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 не знам, требали би да себе и друге васпитамо да смо личности и без и са лицем ... мало ми то комплексашки да гледам себе кроз недостатке у односу на другог човека, није ми баш то здрав однос ... превише ме подсећа на завист 29dz8zk клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2010 То је само жеља да се буде нормалан, усоталом и да се лакше функционише ... њему су и вилицу нешто оправљали на тој операцији . . . Немој много да замишљаш како је њима . . . Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 само остаје питање - шта је нормалност? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 У свету ... нормалност је оно што ради већина или како изгледа већина људи. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 а у свету Господ који је све окренуо наглавце и гледа у лепоту бића а не у лепоту глазуре. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука