Гости Guest ага пије млеко Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 МИСА У ЗАТВОРУ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Има случајева да поједини бескућници и тако сиромашни , учине неки прекршај да би отишли у затвор како би преживели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Oni su daaaavno snimali prvi spot, ovo sad kad je MJ umro počeli ponovo da snimaju. Nego, kad sam video naslov teme, mislio sam da je nešto o ovome: Zatvor Leoben u Austriji: Imam u jednom mailu i super poređenje radnog mesta i ovakvog zatvora 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Pa naravno da nisu... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 u ovakav zatvor ili pasanu...samo '''lud'' covek ne bi otisao...ima li dobrovoljaca.... greengrin ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 нека хвала, душа ће да прође, ал гуза ће да боли ... иначе оче, ти клипови што си поставио су из једног од најстрожијих затвора иако се труде да их рехабилитују под покровитељством једног од кардинала РКЦ ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2206.msg46721.html#msg46721 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука