Огњен Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Тако свети апостол Павле у данашњем читању назива своја страдања. Пролазна мала невоља. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6574.0.html Да се подсетимо другог места у посланицама где их је описао: 2. Кор. (11:23-29) Као безуман говорим, ја сам још више: више сам се трудио, одвише боја поднио, више пута био у тамници, често у смртној опасности; Од Јудејаца сам примио пет пута по четрдесет мање један ударац, Три пута сам био шибан, једном каменован. три бродолома претрпио, ноћ и дан провео на морској пучини; Често сам путовао, био у опасности на ријекама, у опасности од разбојника, у опасности од свога рода, у опасности од незнабожаца, у опасности у граду, у опасности у пустињи. у опасности на мору, у опасности међу лажном браћом;У труду и напору, често у неспавању, у гладовању и жеђи, често у постовима, у зими и голотињи; Поред свега осталога, свакодневни притисак људи на мене, брига за све Цркве. Ко ослаби, а да и ја не ослабим? Ко се саблажњава. а ја да не горим. А ми? Какве су наше невоље? Мале и пролазне или... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Свка част за слику! Van Gogh. Може и ова : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Мунк, Крик slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Тако свети апостол Павле у данашњем читању назива своја страдања. Пролазна мала невоља. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6574.0.html Да се подсетимо другог места у посланицама где их је описао: 2. Кор. (11:23-29) Као безуман говорим, ја сам још више: више сам се трудио, одвише боја поднио, више пута био у тамници, често у смртној опасности; Од Јудејаца сам примио пет пута по четрдесет мање један ударац, Три пута сам био шибан, једном каменован. три бродолома претрпио, ноћ и дан провео на морској пучини; Често сам путовао, био у опасности на ријекама, у опасности од разбојника, у опасности од свога рода, у опасности од незнабожаца, у опасности у граду, у опасности у пустињи. у опасности на мору, у опасности међу лажном браћом;У труду и напору, често у неспавању, у гладовању и жеђи, често у постовима, у зими и голотињи; Поред свега осталога, свакодневни притисак људи на мене, брига за све Цркве. Ко ослаби, а да и ја не ослабим? Ко се саблажњава. а ја да не горим. А ми? Какве су наше невоље? Мале и пролазне или... Шта је Апостол Павле ради нас све претрпео !? То само Бог зна ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука