Jump to content

Пролазна мала невоља

Оцени ову тему

Препоручена порука

Тако свети апостол Павле у данашњем читању назива своја страдања. Пролазна мала невоља.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6574.0.html

Да се подсетимо другог места у посланицама где их је описао:

2. Кор. (11:23-29)

Као безуман говорим, ја сам још више: више сам се трудио, одвише боја поднио, више пута био у тамници, често у смртној опасности; Од Јудејаца сам примио пет пута по четрдесет мање један ударац, Три пута сам био шибан, једном каменован. три бродолома претрпио, ноћ и дан провео на морској пучини; Често сам путовао, био у опасности на ријекама, у опасности од разбојника, у опасности од свога рода, у опасности од незнабожаца, у опасности у граду, у опасности у пустињи. у опасности на мору, у опасности међу лажном браћом;У труду и напору, често у неспавању, у гладовању и жеђи, често у постовима, у зими и голотињи; Поред свега осталога, свакодневни притисак људи на мене, брига за све Цркве. Ко ослаби, а да и ја не ослабим? Ко се саблажњава. а ја да не горим.

А ми? Какве су наше невоље? Мале и пролазне или...

Постављена слика

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Тако свети апостол Павле у данашњем читању назива своја страдања. Пролазна мала невоља.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6574.0.html

Да се подсетимо другог места у посланицама где их је описао:

2. Кор. (11:23-29)

Као безуман говорим, ја сам још више: више сам се трудио, одвише боја поднио, више пута био у тамници, често у смртној опасности; Од Јудејаца сам примио пет пута по четрдесет мање један ударац, Три пута сам био шибан, једном каменован. три бродолома претрпио, ноћ и дан провео на морској пучини; Често сам путовао, био у опасности на ријекама, у опасности од разбојника, у опасности од свога рода, у опасности од незнабожаца, у опасности у граду, у опасности у пустињи. у опасности на мору, у опасности међу лажном браћом;У труду и напору, често у неспавању, у гладовању и жеђи, често у постовима, у зими и голотињи; Поред свега осталога, свакодневни притисак људи на мене, брига за све Цркве. Ко ослаби, а да и ја не ослабим? Ко се саблажњава. а ја да не горим.

А ми? Какве су наше невоље? Мале и пролазне или...

Постављена слика

Шта је Апостол Павле ради нас све претрпео !? То само Бог зна !

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...