Dragi Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Šta bi vi uradili da vam se - Bog ne dao! - rodi ovako dete, odnosno deca? Da li ostaviti da žive, ili bi bilo bolje pustiti da umru... Conjoined Twins, Abby & Brittany Hensel turn 16 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 а што, шта им фали живима? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Моје дијете, какво год Бог ми дао, ће да живи. Молим Бога само да га имам.. остало ћу лако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Заиста... не бих никада нешто "од себе" пустила да умре.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Pitaš to zato što misliš da im je život više patnja nego život Dragi? Ne bih pustila da umru, nisam im ja dala život da ja odlučujem hoće li živjeti ili umrijeti, moje je da se brinem svojoj djeci, a Božije je da li će, kako i kakav život imati. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука