Jump to content

Љубав... Туга.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Milioni su plakali kada su videli ove fotografije, objavljene u Americi, Evropi, Autstraliji i čak u Indiji.

Ove fotografije je jedan fotograf prodao poznatim francuskim novinama po uobičajenoj tarifi. Objavljene su i istoga dana su svi primerci lista bili rasprodati.

Mnogi ljudi misle, da su životinje bez razuma i sasvim bez osećanja. Preko ovih fotografija smo svedoci ljubavi i duboke tuge...

Подели на овим сајтовима

Гледајући  ово, а и сама  знам  колико  животиње  и  птице  могу  да  воле, nasznak

чини  ми  се  да  праве  љубави, а  исказане, има  још  само  међу  њима...

Имали  смо  прошле  године  једног  мачка, кога  смо  пар  пута спашавали

од  болести, имао је свог доктора, и био прави дисциплиновани пацијент... 0205_whistling

Пре него је настрадао  под  точковима  неких  кола  довео нам  је  дивно  маче,

своју  ћерку, која  је  и  данас ту  и  већ има своје мачиће.

Како  их  само  гаји  и  свему  учи. Невероватне  призоре  љубави гледам сваког дана. klapklap

Подели на овим сајтовима

Сигурно сте дуго имали тог мачка.

Животиње су заиста предивне..

А овај јадан малени птић...

Не знам за овог фотографа.. Али ја не бих могла фотографисати драму птића..Ромеа и Јулије...

0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Вечита изненађења могу нам бити приређена од стране свих живих бића...

Само треба отворити очи,

али љубопитљиво,

никако са и мрвицом злобе.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Само треба отворити очи,

али љубопитљиво,

4chsmu1
Подели на овим сајтовима

4chsmu1  4chsmu1

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Само треба отворити очи,

али љубопитљиво,

:bla:
lqj2e2sokakote

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...