Jump to content

Wordpress

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kao neko ko ulazi u svet Wordpress-a trazim najbolji nacin koji ce me odvesti do cilja. Cilj je samostali razvoj websajta, prezentacije, prodavnice, bloga .... Pa eto za pocetak, bitnami ili xampp, spremne teme ili razvoj sopstvene, woocomerce ili ? Kako se pravi b2b, puno je stvari koje me zanimaju ali za sad se oslanjam na razvoj bez kodiranja, jer da kodiram ne znam. :) i tako ne ocekujem odmah odgovore na sva pitanja ali eto, pricajte mozda cujem nesto pametno.  Konkretan problem na koji sam naisao npr. je da nisam uspeo da napravim product search filter za woocommerce jer se isti plugin placa. Znam da moze da se napravi ajax i da postoje neki drugi pluginovi ali oni nisu tako dobri i brzi kao sto je taj woocommerc-ov ili ovi ajax. 

Подели на овим сајтовима

imaš te kurseve lepe na udemy.com sve lepo objasni, takođe youtube.. (ima i besplatnih)

Цитат

xampp

Expand  

najbolje je da zakupiš domen i hosting i direktno praviš sajt koji će svi moći da vide. (Ima i besplatnih domena i hostinga.)

Цитат

spremne teme ili razvoj sopstvene

Expand  

pa ako ne znaš da kodiraš..čemu ovo pitanje?

Цитат

product search filter za woocommerce

Expand  

mislim da ovo ide automatski sa temom. Da praviš sam? ako ne znaš da kodiraš...čemu pitanje?

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 8. 5. 2020. at 15:28, sanja84 рече

najbolje je da zakupiš domen i hosting i direktno praviš sajt koji će svi moći da vide.

Expand  

nema potrebe lakse je na local hostu pa posle zakacis na hosting

On 8. 5. 2020. at 15:28, sanja84 рече

pa ako ne znaš da kodiraš..čemu ovo pitanje?

Expand  

zato sto mi je cilj samostalni razvoj websajta, sajta koji cu moci da nazovem svojim, da ga prodam, koristim, odrzavam itd... e tako ..nije bitno .... :)  poz

Подели на овим сајтовима

On 8. 5. 2020. at 15:37, Djapa рече

nema potrebe lakse je na local hostu pa posle zakacis na hosting

zato sto mi je cilj samostalni razvoj websajta, sajta koji cu moci da nazovem svojim, da ga prodam, koristim, odrzavam itd... e tako ..nije bitno .... :)  poz

Expand  

pa što se naljuti...ja sam razumela da ako želiš da napraviš svoju temu moraš da znaš html css php...i tako te sitnice...

a sajt možeš da prodaš i sa gotovim temama...to obično ljudi rade.

Verovatno si mislio da radiš nešto više od prostog editovanja ( tipa menjanje naslova i slično)...e to sve možeš da naučiš na kursevima na onom udemy.com ili youtube..

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...