Djapa Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Razmena iskustava, pitanja, odgovori i saveti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 šta ti treba? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 evo odmah da skrenem na drugu temu i spamujem...šta je bolje učiti...neki konkretan programski jezik (python - on je sad tražen ili koji?) ili etičko hakiranje i penetracione testove? Šta se više traži? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Мај 8, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Kao neko ko ulazi u svet Wordpress-a trazim najbolji nacin koji ce me odvesti do cilja. Cilj je samostali razvoj websajta, prezentacije, prodavnice, bloga .... Pa eto za pocetak, bitnami ili xampp, spremne teme ili razvoj sopstvene, woocomerce ili ? Kako se pravi b2b, puno je stvari koje me zanimaju ali za sad se oslanjam na razvoj bez kodiranja, jer da kodiram ne znam. i tako ne ocekujem odmah odgovore na sva pitanja ali eto, pricajte mozda cujem nesto pametno. Konkretan problem na koji sam naisao npr. je da nisam uspeo da napravim product search filter za woocommerce jer se isti plugin placa. Znam da moze da se napravi ajax i da postoje neki drugi pluginovi ali oni nisu tako dobri i brzi kao sto je taj woocommerc-ov ili ovi ajax. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 imaš te kurseve lepe na udemy.com sve lepo objasni, takođe youtube.. (ima i besplatnih) Цитат xampp Expand najbolje je da zakupiš domen i hosting i direktno praviš sajt koji će svi moći da vide. (Ima i besplatnih domena i hostinga.) Цитат spremne teme ili razvoj sopstvene Expand pa ako ne znaš da kodiraš..čemu ovo pitanje? Цитат product search filter za woocommerce Expand mislim da ovo ide automatski sa temom. Da praviš sam? ako ne znaš da kodiraš...čemu pitanje? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Мај 8, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 On 8. 5. 2020. at 15:28, sanja84 рече najbolje je da zakupiš domen i hosting i direktno praviš sajt koji će svi moći da vide. Expand nema potrebe lakse je na local hostu pa posle zakacis na hosting On 8. 5. 2020. at 15:28, sanja84 рече pa ako ne znaš da kodiraš..čemu ovo pitanje? Expand zato sto mi je cilj samostalni razvoj websajta, sajta koji cu moci da nazovem svojim, da ga prodam, koristim, odrzavam itd... e tako ..nije bitno .... poz Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 On 8. 5. 2020. at 15:37, Djapa рече nema potrebe lakse je na local hostu pa posle zakacis na hosting zato sto mi je cilj samostalni razvoj websajta, sajta koji cu moci da nazovem svojim, da ga prodam, koristim, odrzavam itd... e tako ..nije bitno .... poz Expand pa što se naljuti...ja sam razumela da ako želiš da napraviš svoju temu moraš da znaš html css php...i tako te sitnice... a sajt možeš da prodaš i sa gotovim temama...to obično ljudi rade. Verovatno si mislio da radiš nešto više od prostog editovanja ( tipa menjanje naslova i slično)...e to sve možeš da naučiš na kursevima na onom udemy.com ili youtube.. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 https://udemycoupons.me/100-off-wordpress-for-beginners-create-your-own-wordpress-website/ evo ovaj kurs je odličan i to ti je kupon za 100% popusta, tj. besplatna kurs...veoma poučan Živ bio "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Мај 8, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука