Jump to content

Zeitgeist - Duh vremena- manipulacija ili...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Po meni ovaj fim je samo dokaz da  sa svim i svima možeš manipulisati, samo treba znati cilj, baratati dobro činjenicama i naći "pogodno tlo" 8)

Ekipa koja ej napravila film želi pobiti postojanje Hrista i manipuliše na izvanredan način istorijskim činjenicama,legendama utičući na taj način na razmišljanje onih koji se i inače kolebaju, da en akžemo, slabovernih i malovernih.

Film koji mnogim ateistima služi kao "dokaz" da je hrišćanstvo izmišljena religija a en stvarna

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Ono što treba da shvatimo je da na TV, u novinama, na internetu i drugim medijima možete naći stotine "dokaza" za sve što hoćete: da su vanzemaljci među nama, da je Hitler živ, da Gagarin nije prvi kosmonaut, da je svemir nastao pre šest hiljada godina, da postoji globalana zavera protiv Srba, protiv Hrvata, protiv Iranaca i Palestinaca (odnedavno i Gruzina), da svetom vladaju masoni, da je Džon Kenedi živ, da su uhaveći neki vanzemaljci samo se o tome ćuti (a inače svi znaju), da pun Mesec leči ćelavost i imptenciju, da nebom lete leteći tanjiri, da psi vide duhove, da .. itd. itd. itd. I za najveću glupost možete naći dokaze, samo ako se potrudite. A šta ćete od toga da prihvatite zavisi od Vas i Vaše zrelosti i sposobnosti za zaključivanje.

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Film smara za medalju, pa chak i deo o religiji koje je manje vishe istinit.

teorijama zavere sam prestao odavno da se bavim, a dovoljno velik da znam shta treba da slusham i chitamne bi li doshao do svoje istine..

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

ateista ili nevernika ?

ja snaim do kraja gledao, jer poslednji deo o novcu ili chemu vec zaista nsiam imao strpljenja da gledam.

Problem je taj shto je deo o religiji veoma istinit, ali i to je vrsta manipulacije. U pochetku mi je bio sasvim ok, ali posle kada sam razmislio nishta nisu bolji, a ni gori od vernika...

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

ateista ili nevernika ?ja snaim do kraja gledao, jer poslednji deo o novcu ili chemu vec zaista nsiam imao strpljenja da gledam.Problem je taj shto je deo o religiji veoma istinit, ali i to je vrsta manipulacije. U pochetku mi je bio sasvim ok, ali posle kada sam razmislio nishta nisu bolji, a ni gori od vernika...

??? ?? ?? ???? ????????? ???????? ?? ?????? ????????? ????? ???????? ??? ? ??????, ?? ?? ?????, ??? ?? ?????? ??? ?? ?????? ? ???? ???. ?????? ?? ????? ????? ??? ???? ?? ??????? ???????? ????????, ?? ?? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ??? ?? ?????????? ??????? ???????????. ???, ??? ?? ???????, ???????????? ?? ??????????? ?? ?????? ???????? ? ?????. ?? ?? ????? ??? ? ?????, ??? ?? ???? ?? ???????? ?? ?? ???? ????? ?? ????? ???? ??? ?????, ??????? ?? ???? ?????? ???????. ??????? ???? ????? ??????? ?? ??????? ? ?????? ???. ???????, ??? ???? ?? ?????????? ??? ?????? ???????????. ??, ??? ?? ?????? ??????? ??????, ???? ???? ??? ??????? ???????.
Подели на овим сајтовима

gledao sam ga davno, a i ne mogu sad ponovo da bih ti objasnio koji su istiniti delovi.

Sad shto vas to vredja je neshto drugo i shto se vi sa tim ne slazete.

Moje vidjenje da nije sprdja hrishcanstvu kako si rekao vec neki prikaz manipulacije ljudima kroz religiju. jer da budemo iskreni kroz crkvu se vrshe najvece manipulacije, shto je zalosno i to ljudi koriste. ali pravi vernik razume nek stvari i to ga ni najmanje ne vredja niti mu chak  smeta. prihvata ljude kao razlichite osobe i ne pokushava da ih promeni vec ih prihvata takve kakvi su...

Подели на овим сајтовима

... ali pravi vernik razume nek stvari i to ga ni najmanje ne vredja niti mu chak  smeta. prihvata ljude kao razlichite osobe i ne pokushava da ih promeni vec ih prihvata takve kakvi su...

?????? ?? ???? ????, ?? ? ???
hehenema moj deda nikakve veze sa mojom konstatacijom :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...