Гости Guest Evgenik Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ономе са злом намјером се покаже да смо "невини као голубови али и премудри као змије", и да је наше знање у ствари само ситно богопознање и настави свједочити по мјери познања. Наша вјера није идеологија и учење, него свједочење Бога који се открио. Свако свједочи и псалмопоје Дародавцу у мјери личног познања и откровења. Такво аутентично свједочење онда није "бацање бисера пред свиње" него молитва која "показује духове" и све ставља на своје мјесто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ономе са злом намјером се покаже да смо "невини као голубови али и премудри као змије", и да је наше знање у ствари само ситно богопознање и настави свједочити по мјери познања. Наша вјера није идеологија и учење, него свједочење Бога који се открио. Свако свједочи и псалмопоје Дародавцу у мјери личног познања и откровења. Такво аутентично свједочење онда није "бацање бисера пред свиње" него молитва која "показује духове" и све ставља на своје мјесто. :) .hvala. "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Pročitah brzo da ne zapadnem u depresiju????????????????????????????????????????????????????????????????? Neka joj se Gospod smiluje i oprosti za ove riječi. Bože pomozi :cheesy: Pa ti vidi, jel bolje onda cutati ili joj pricati da shvati da to nije stivo za depresiju. 70zfof0qsamomolitva деци се даје млеко да пију а не месо да жваћу ...дај малом детету камење да жваће, да видиш неће ли пасти у депресију 4chsmu1 некима треба причати као са равним, а неки ни не разумеју шта им причаш - чују они речи ал смисао пролази кроз филтер и примају сасвим другачији смисао. људи полако и стрпљиво, надам се да вам је живо сећање колико вама неке ствари нису биле разумљиве. ако имате љубави све ће лаганица ићи и нећете ни ићи ка логаритмима кад још ни талбицу множења нису научили. свиња мерка оног ко има пар драгоцености а никакву одбрану од кљова да га прождере, тако да се уразумите прво каква су вам знања и вера које су једина одбрана од острвљене ђаволштине онај који је окретан у знању, јак у вери и до зуба наоружан благодаћу без проблема ће савладати свињу као искусан ловац, а дете невино, наивно и голо ће само да погине бежећи ... Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Bog je bog ljubavi, ne? Mi ateisti nismo citali Slovo ljubve (: Ovaj... Pa i ja verujem da sam zato rodjen ali sam ipak ateista... Ne ostvaruje se covek samo kroz ljubav, nekako je previse iskljucivo, da ne sirimo pricu. I znam sta je sustina vase vere. 4chsmu1 Зашто да не проширимо причу? Мени се баш чини да је конструктивна. 4chsmu1 Шта ти мислиш? Кроз шта се човек остварује а да то није плод или дело љубави? Misliš to je jedino? Sve i da jeste, šta onda, kakve to ima veze sa konkretno tvojom verom? To sam ja pitao. Ако верујем да сам створен да волим и да будем вољен онда ћу се трудити да у складу са тим и одговарам онима за које знам да ме питају нешто у вези вере са злом намером. Брат Александар је навео речи Светог Писма које о томе говоре: "Не бацајте бисере пред свиње, јер ће их погазити а вас ће прождрети". Мислим да их није упутио теби већ је само дао свој коментар на описани догађај. Zvučalo je jako bezobrazno u svakom slučaju. Kako odgovoriti onome ko govori sa zlom namerom? Ili ti bar tako misliš... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука