Jump to content

Да ли и како одговарати онима који нас питају са злом намером?

Препоручена порука

• Гости

Ономе са злом намјером се покаже да смо "невини као голубови али и премудри као змије",

и да је наше знање у ствари само ситно богопознање и настави свједочити по мјери познања.

Наша вјера није идеологија и учење, него свједочење Бога који се открио.

Свако свједочи и псалмопоје Дародавцу у мјери личног познања и откровења.

Такво аутентично свједочење онда није "бацање бисера пред свиње" него молитва

која "показује духове" и све ставља на своје мјесто.

Подели на овим сајтовима

Ономе са злом намјером се покаже да смо "невини као голубови али и премудри као змије",

и да је наше знање у ствари само ситно богопознање и настави свједочити по мјери познања.

Наша вјера није идеологија и учење, него свједочење Бога који се открио.

Свако свједочи и псалмопоје Дародавцу у мјери личног познања и откровења.

Такво аутентично свједочење онда није "бацање бисера пред свиње" него молитва

која "показује духове" и све ставља на своје мјесто.

:) :) .hvala.

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Pročitah brzo da ne zapadnem u depresiju?????????????????????????????????????????????????????????????????

Neka joj se Gospod smiluje i oprosti za ove riječi. Bože pomozi  :cheesy:

Pa ti vidi, jel bolje onda cutati ili joj pricati da shvati da to nije stivo za depresiju.

70zfof0qsamomolitva

деци се даје млеко да пију а не месо да жваћу ...

дај малом детету камење да жваће, да видиш неће ли пасти у депресију 4chsmu1

некима треба причати као са равним, а неки ни не разумеју шта им причаш - чују они речи ал смисао пролази кроз филтер и примају сасвим другачији смисао.

људи полако и стрпљиво, надам се да вам је живо сећање колико вама неке ствари нису биле разумљиве. ако имате љубави све ће лаганица ићи и нећете ни ићи ка логаритмима кад још ни талбицу множења нису научили.

свиња мерка оног ко има пар драгоцености а никакву одбрану од кљова да га прождере, тако да се уразумите прво каква су вам знања и вера које су једина одбрана од острвљене ђаволштине :)

онај који је окретан у знању, јак у вери и до зуба наоружан благодаћу без проблема ће савладати свињу као искусан ловац, а дете невино, наивно и голо ће само да погине бежећи ...

Подели на овим сајтовима

Bog je bog ljubavi, ne? Mi ateisti nismo citali Slovo ljubve (:

Ovaj... Pa i ja verujem da sam zato rodjen ali sam ipak ateista...

Ne ostvaruje se covek samo kroz ljubav, nekako je previse iskljucivo, da ne sirimo pricu.

I znam sta je sustina vase vere.  4chsmu1

Зашто да не проширимо причу? Мени се баш чини да је конструктивна.  4chsmu1

Шта ти мислиш? Кроз шта се човек остварује а да то није плод или дело љубави?

Misliš to je jedino? Sve i da jeste, šta onda, kakve to ima veze sa konkretno tvojom verom?

To sam ja pitao.

Ако верујем да сам створен да волим и да будем вољен онда ћу се трудити да у складу са тим и одговарам онима за које знам да ме питају нешто у вези вере са злом намером.

Брат Александар је навео речи Светог Писма које о томе говоре: "Не бацајте бисере пред свиње, јер ће их погазити а вас ће прождрети". Мислим да их није упутио теби већ је само дао свој коментар на описани догађај.

Zvučalo je jako bezobrazno u svakom slučaju. Kako odgovoriti onome ko govori sa zlom namerom?

Ili ti bar tako misliš...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...