Jump to content

Откључај локот - пробајте

Оцени ову тему

Препоручена порука

062

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ромејац рече

A gde je nelogicnost Nikolinog i mog resenja? Ne mogu da provalim, a bas me kopka :scratch_head:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Лидија Миленковић рече

A gde je nelogicnost Nikolinog i mog resenja? Ne mogu da provalim, a bas me kopka :scratch_head:

Piše za 206 da su dve cifre tačne 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@Лидија Миленковић 

682 - један број је тачан и на правом је месту.

614 - један број је тачан и није на правом месту.

Што значи да не може бити број 6

206 - два броја су тачна и нису на правим местима

Ако 6-ица није тачан број остају 0 и 2

738 - сва три броја су нетачна

Вратимо се на први низ бројева (682). За број 6 смо утврдили да није тачан, видимо да ни број 8 није тачан. Остаје број 2 (682 -један број је тачан и на правом је месту), то је онда број 2. На последњем месту у низу.

_ _ 2

Имамо последњи број у низу. То је број 2. Тражимо први и средњи број.

380 - један број је тачан и није на право месту.

Погледамо четврту тврдњу (738 - сва три броја су нетачна) - преостаје нам само 0.

Погледамо трећу тврдњу (206 - два броја су тачна и нису на правим местима) - тачни су 2 и 0. Нису на правим местима. За двојку знамо да је на задњем месту у низу (_ _ 2). На средњем месту није 0 (206 - два броја су тачна и нису на правим местима). Онда је 0 на првом месту.

0 _ 2

Вратимо се на другу тврдњу (614 - један број је тачан и није на правом месту). Број 6 смо већ искључили. Остају бројеви 1 и 4. Пошто имамо попуњено прво и задње место у низу, остаје само да погодимо број у средини. Број 1 не може да буде јер се налази у средини и не би била тачна тврдња ако би он био. Значи тачан број је 4.

042

Подели на овим сајтовима

najbolja pitalica koju sam dobio bila je o nekim zatvorenicima koji su osuđeni na smrt, ne sećam se tačno ali tri dana sam mozgao i rešio, doduše tad sam imao 15 godina, nešto je bilo da pogode boju šešira... ako neko zna nek postavi baš bi voleo da se prisetim

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Evo nije los, znaci, udrite , znaci . :D

LAJKUJEM.COM

Po Ajnštajnu ovaj problem je sposobno da reši samo oko 2% populacije nase planete zemlje. Proverite da li spadate u tih 2% ljubi...

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...