Гости Guest Оливера Написано Јул 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 На рејтингу православних сајтова на руском језику, наш портал Поуке.са форумом ЖРУ, у зависности од тренутне посећености, налази се између шестог и осмог места. Заиста велики успех, с озиром на велику конкуренцију православних руских интернет сајтова, (примера ради, чувени сајт Православие.ру, налази се на четвртом месту по посећености.) Рейтинг православных сайтов (+) № Страница Рейтинг № Страница Рейтинг 1. Русские церкви. Фотосправочник-путеводитель 1518 2. Предание.Ру. Православный mp3-архив бесед, проповедей и аудио-книг 812 3. Православный календарь 749 4. Православие.Ru 724 5. Чайка. Православная служба знакомств 461 6. Русскiй Паломникъ. Интернет-магазин 329 7. Храм св. Иакова, брата Господня, Шумадия 321 8. Песни русского воскресения. Православная музыка и поэзия 320 9. Sudba.net. Международный портал православных знакомств и общения 300 10. Валаам. Официальный сайт Валаамского монастыря 292 http://www.hristianstvo.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kanjos Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Честитам! Ово је стварно велики успех. Само тако наставите! :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Да, баш фин скор. Слава Богу и добрим људима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha bighugbighug 0110_hahaha 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 smej.gif 0110_hahaha bighugbighug 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Да, још једном користимо прилику да наше чланове подсетимо, ако им се свиђа све ово како радимо на Поукама могу да гласају тако што ће на овом рејтингу просто кликнути на саму реченицу "Православни портал Поуке.орг и форум Живе Речи Утехе". На тај начин се најпоузданије гласа за наш сајт. Хвала вам што сте са нама. nasznak12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 4. Храм св. Иакова, брата Господня, Шумадия http://www.hristianstvo.ru/ bliss jeeee Никад бољи! Лидија Миленковић, мирођија and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 zru zru zru animal-smiley-075 animal-smiley-075 animal-smiley-075 zru zru zru zru zru zru :P zru zru zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Немојте писати овакве ствари, једите г-дина Р. Л.-а, који је чувен по томе што је познат. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Вероватно сам глупа, али да ли бисте ми појснили Ваш коментар? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Нисте глупи, него вероватно нисте упознати да има један господин (она врста коју Кочићев Штрбац зове главати господин) са иницијалима Р. Л. - оличење и инкарнација сваколике правде и праведности, који је много киван на Ж.Р.У. форум, па на једном другом форуму распреда своје плетиво. Рекох - не треба љутити човека, боље је да га се остави на миру, да некако може да свој живот изгради не нападајући друге... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Какве то везе има са нашом темом? Мисте да би ово занимало "главатог господина" (мислим, ова истинита вест)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Нисте глупи, него вероватно нисте упознати да има један господин (она врста коју Кочићев Штрбац зове главати господин) са иницијалима Р. Л. - оличење и инкарнација сваколике правде и праведности, који је много киван на Ж.Р.У. форум, па на једном другом форуму распреда своје плетиво. Рекох - не треба љутити човека, боље је да га се остави на миру, да некако може да свој живот изгради не нападајући друге... Да, мени је јасно шта причаш, само што он није мерило по коме ми треба да се управљамо. Нека је он нама жив и здрав али његова каријера је овде завршена Лично, мени такви људи помажу да радим боље. Сигурно је то и проблем јер се тада у мени јавља инат, који није баш врлина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Па онда је у реду што видно напредујемо , четврто место, признајем, ни ја нисам очекивала, поготово у руском каталогу. мирођија and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Имамо ми наше пријатеље који читају овај сајт и у Русији. Љубав је свеопшта и свеобухватна сила, која само ако реши, никога не заобилази. А то за господина, шта рећи, осим да му што пре дође из ...... у ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Имамо ми наше пријатеље који читају овај сајт и у Русији. Љубав је свеопшта и свеобухватна сила, која само ако реши, никога не заобилази. А то за господина, шта рећи, осим да му што пре дође из ...... у ..... Завист, пуста завист...нико нам не може рећи да је овај резултат некаква превара, него труд целокупне Администрације и модерације, доказ да смо на тако високом месту у највећој православној земљи на свету. Доказ, да идемо исправним путем. Некада је заиста трновито и камено, али надајмо се да ће овакав резултат (а свакио место у првих 10 је изузетан успех), потрајати. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука