Тавита Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Буда никада није тврдио да је Бог.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Мојсије никада није тврдио да је Јахве... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Мухамед никада није рекао да је он Алах.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 А Исус Христос је рекао "Ја и Отац Смо Једно" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Буда је једноставно рекао... "Ја сам учитељ у потрази за истином" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Христос је рекао..... ЈА САМ ИСТИНА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 "Шта свијет каже да сам ја" ? Чак и скептици и атеисти признају Христову јединственост.. рецимо... Ренан.. француски мислилац и атеиста рекао је : "Која год изненађења будућност може донијети, једно је сигурно "Христос никада неће бити надмашен" http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRn4JtjZdmN1oZpmqJy0KCHytkd-4tuMIC8G-PG-_uT2IhoP_M&t=1&usg=__Gu1COZE8yABhT6lm9tgBiGITgmA= Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 " Rousseau " такође један француз , мислилац, упоредио је Христа са Сократом "Ако су живот и смрт Сократа били ткани од мудрости - живот и смрт Христова били су од самог Бога" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgKhVHp_9vVunGkY0hGDcjKjVfZ_oyZm291k3PvceLQYm-r0Q&t=1&usg=__eBRBxwVRxEMKeHEW0K80-jkuaUo= "Ја знам људе. А Исус није био само човјек" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Лорд Бајрон, је био енглески пјесник који није прихватио хришћанска начела, и који је умро са 26 год. Остало је запамћено да је рекао " Ако је икада човјек био Бог или Бог човјек , Исус је био обоје" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Е сад.... питање "Шта свијет каже да сам ја" пронашла сам следеће.....(почињу тврдње "легенда" "мит"..) "Postojanje Isusa Hrista sigurno je kao i moje vlastito postojanje." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Dr F.F. Bruce "Neki se ljudi igraju mitom, legendom, idealom Isusa Hrista; oni koji to čine ne rade to na temelju istorijskih istraživanja!" (хм... чак и вјековима стари историјски извори они Корнелија Тацита детаљно говоре о Христовој личности. Извори из првог вијека) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Затим, имамо Јосифа Флавија, славног и свима познатог жидовског историчара из првог вијека који је говорио о животу и смрти Исуса , и о томе како је Он тврдио да је Месија, чинећи при том ВЕЛИКА дјела. а онда долазимо до скептика Велса , који је у Нацрту посветио историју од 20 страница Исусу Христу описујући историјски (са историјског гледишта) Његов живот, и Његову смрт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука