Зоран Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Moleban za povoljno resenje suda, posle proglasavanja tog resenja! Nesto nelogicno! Toliko su preduzimljivi i zainteresovani da su sačekali da se proglasi nezavisnost Kosova pa tek onda da se lupaju zvona i vrše molebani.Kakvi TUTUBANI. Црква се сваки дан већ година на својим службама вечерњој , јутарњој на Литургији стално врши молебан за многострадалини и напаћени наш народ на Космету питам се како то ниси приметио ако идеш у Цркву... и одкуд ти идеја да је Космет независан . Пази на речиник немам намеру да губим време са тобом. Лепо сам ти рекао смири страси и пиши како доликује једном човеку. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Moleban za povoljno resenje suda, posle proglasavanja tog resenja! Nesto nelogicno! Toliko su preduzimljivi i zainteresovani da su sačekali da se proglasi nezavisnost Kosova pa tek onda da se lupaju zvona i vrše molebani.Kakvi TUTUBANI. Црква се сваки дан већ година на својим службама вечерњој , јутарњој на Литургији стално врши молебан за многострадалини и напаћени наш народ на Космету питам се како то ниси приметио ако идеш у Цркву... и одкуд ти идеја да је Космет независан . Пази на речиник немам намеру да губим време са тобом. Лепо сам ти рекао смири страси и пиши како доликује једном човеку. Šta da ti kažem ja sam Albanac.Ne gubi vreme samnom ja sam srbin.Neznam ni jednog mrtvog Egipćanina koji je otišao da se bori za slobodu Egipta.Pozrdrav iz Indije brat Tibetanac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 како је било код вас у крају, одзив и то ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука