Jump to content

MOLBA ADMINISTRACIJI

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

• Одговори 67
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Jel se to vamos dele neki euri? Hoću i ja!  4chsmu1 Al, molim administraciju da mi poklone pare, jer preko Suda ne mogu ništa  joooj

Da li ste čuli da je iko ikada na Sudu dobio neki forum? Ja nisam. Pa čak ni za Fejsbuk profil koji je nemoguće potpuno ugasiti (zbog toga što deaktivirani podaci ostaju na eksternom hd)

U Zakonu Republike Srbije o posebnim ovlašćenjima radi efikasne zaštite prava intelektualne svojine jasno stoji koji su nadležni organi predviđeni za ovako nešto:

1) ministarstvo nadležno za poslove trgovine, turizma i usluga, preko tržišne inspekcije i turističke inspekcije;

2) ministarstvo nadležno za poslove zdravlja, preko zdravstvene inspekcije i sanitarne inspekcije;

3) ministarstvo nadležno za poslove urbanizma i građevinarstva, preko urbanističke inspekcije i građevinske inspekcije;

4) ministarstvo nadležno za poslove finansija, preko poreskih inspektora i poreske policije;

5) ministarstvo nadležno za poslove prosvete i sporta preko prosvetne inspekcije;

6) ministarstvo nadležno za nauku i tehnološki razvoj preko    inspekcije;

7) Republička radiodifuzna agencija.

Vidite sad u čemu je problem?

A, inače: ime i prezime autora postova na forumu, ako izrazi takvu želju, MORA biti zauvek sakriveno, a slika obrisana, ali NIGDE ne stoji da se moraju brisati njegovi postovi jer bi to poremetilo koncepciju odgovora ljudi koji su odgovarali u istim temama kao i podnosilac tužbe koji je SVESNO I UMIŠLJAJNO koristio forum. Podizanje optužnice (i da se dogodi) palo bi u vodu, mada ni jedan ozbiljniji advokat i ne bi prihvatio ovakav slučaj. U tom slučaju, troškove pokretanja tužbe (kao i sudske troškove - minimum 5.000 dinara) snosni osoba koja podnosi tužbu.

Lično, tužio me (tri i po godine je trajao proces) političar Nebojša Čović zbog teksta u magazinu http://www.standardmagazin.com/tema.php?ID=466 koji sam napisao s dvadesetak godina, a po članu 171. KZRS. Na kraju je samo morao da plati troškove Suda od preko 200.000 dinara  zfwr6wr93456

ps. http://www.parlament.gov.rs/content/lat/akta/akta_detalji.asp?Id=359&t=Z

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

У томе је ствар, ми знамо за то али изгледа брат Ескобар не зна. Али ако човек хоће да тужи нека проба. Свашта ћемо ми доживљавати. Његове поруке, као ни било чије не бришемо. Оне су ту због концепције форума, али брисање налога је наравно могуће. То је нормална ствар.

Подели на овим сајтовима

Ја тражим 893 евра због ауторских права, толко је израчунао мој адвокат.  Имате рок 3 дана да ми уплатите јер сте имали користи од мојих текстова и емисија које су деловале као магнет за посетиоце и тако вам увећавале збир посета.  

За уплату  Deutsche bank AG F/M (their correspondent Bank of Tokyo, Tokyo:BOTKJPJT), swift address DEUTDEFF, број рачуна 100 8359306 00.

или да одмах окренем кума у Патријаршију и сестру у Вишем Суду, на вама је избор шта ћете учинити.

гугл је чудо  zfwr6wr93456 4chsmu1 joooj

http://www.srbija.gov.rs/vesti/specijal.php?id=45541

Подели на овим сајтовима

Ја тражим 893 евра због ауторских права, толко је израчунао мој адвокат.  Имате рок 3 дана да ми уплатите јер сте имали користи од мојих текстова и емисија које су деловале као магнет за посетиоце и тако вам увећавале збир посета.  

За уплату  Deutsche bank AG F/M (their correspondent Bank of Tokyo, Tokyo:BOTKJPJT), swift address DEUTDEFF, број рачуна 100 8359306 00.

или да одмах окренем кума у Патријаршију и сестру у Вишем Суду, на вама је избор шта ћете учинити.

гугл је чудо  4chsmu1 joooj greengrin

http://www.srbija.gov.rs/vesti/specijal.php?id=45541

Human neki covek ovaj nas Insajder :)

|Ej ne znam da li mi se to cini, ali danas kao da ste svi extra raspolozeni. Bas me raduje ako je tako...  zfwr6wr93456

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

Јесте Аљонка, веома сам расположен данас, поготову што сам управо сазнао да ће ми о Иван исплатити 893 евра на конту ауторских права.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Јесте Аљонка, веома сам расположен данас, поготову што сам управо сазнао да ће ми о Иван исплатити 893 евра на конту ауторских права.

Колико је то у цванцицима или злотама? Примаш ли можда боливионе или рупије? Шта сте сви запели са тим евровима? Што нико неће кореанске воне?

Подели на овим сајтовима

oću i ja pare za smajlije... na konto vremena koje vam štedim...ako se još malo potrudim i uradim još desetak kvalitetnih,ode forum u honduras... pričaćemo smajlijima.....

Митрополит Јован Зизјулас: Да, знам. Тачно је то у вези са интернетом: свако може да каже шта хоће, па је тешко исправљати ставове, ако су погрешни.

у преводу

8084.gif :  dada,  znaaaaao.  ne_shvata0703_read: 4qejsizd-spameri,  bangin  svadja, winter.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Колико је то у цванцицима или злотама? Примаш ли можда боливионе или рупије? Шта сте сви запели са тим евровима? Што нико неће кореанске воне?

или јене?

јен, јен, јен, јен  ne_shvata winter 0703_read znaaaaao 8084.gif svadja bangin dada

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

oću i ja pare za smajlije... na konto vremena koje vam štedim...ako se još malo potrudim i uradim još desetak kvalitetnih,ode forum u honduras... pričaćemo smajlijima.....

Митрополит Јован Зизјулас: Да, знам. Тачно је то у вези са интернетом: свако може да каже шта хоће, па је тешко исправљати ставове, ако су погрешни.

у преводу

8084.gif :   dada,  znaaaaao.   ne_shvata0703_read: 4qejsizd-spameri,  bangin  svadja, winter.

братац ти си више за неки форум за ћаскање, разоноду и тому слично, па ако си заинтересован само ми се обрати, добићеш статус у свако доба дана и ноћи на 9 форума, али за православни некако и ниси, много испадаш из концепта  dada

Признајем само евре и суд своје партије!

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...