Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Zasto ne postoji opcija deaktiviranja profila sa ovoga "foruma" i ovim putem upucujem zahtev i molbu administraciji foruma "8086.gif" da mi deaktivira nalog a samim tim i da izbrise sve poruke sa istog a ukoliko se to ne odradi bicu primoran da pravdu trazim sudskim putem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Imacu razumevanja za rok od 48 sati od postavljanja molbe a ukoliko ne bude reseno pitanje moje molbe(ZAHTEVA) bicu primoran da pokrenem postupak kod nadleznog osnovnog suda za zloupotrebu pa i jos sto sta ! Zato molim za hitnost u resavanju mog zahteva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ти желиш да будеш банован са форума за стално,колико сам те схватио,јел тако? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ne "banovan" nego lepo i jasno podnosim zahtev da se moja aktivnost u potpunosti izbrise sa ovog "foruma" to jest i nalog i sve poruke napisane sa istog kao sto je to mogucnost na svakoj social mrezi u 21 veku !Ukoliko treba da isti zahtev prosledim u pisanom obliku preko poste licu ovlascenom za rad foruma svakako da cu to uciniti ali vas molim da mi adresu odmah dostavite ili prosledite na administraciji foruma poznatu e mail adresu u suprotnom kao sto sam i rekao bicu primoran da pokrenem postupak kod nadleznod suda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ne "banovan" nego lepo i jasno podnosim zahtev da se moja aktivnost u potpunosti izbrise sa ovog "foruma" to jest i nalog i sve poruke napisane sa istog kao sto je to mogucnost na svakoj social mrezi u 21 veku !Ukoliko treba da isti zahtev prosledim u pisanom obliku preko poste licu ovlascenom za rad foruma svakako da cu to uciniti ali vas molim da mi adresu odmah dostavite ili prosledite na administraciji foruma poznatu e mail adresu u suprotnom kao sto sam i rekao bicu primoran da pokrenem postupak kod nadleznod suda Пренећу. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ne "banovan" nego lepo i jasno podnosim zahtev da se moja aktivnost u potpunosti izbrise sa ovog "foruma" to jest i nalog i sve poruke napisane sa istog kao sto je to mogucnost na svakoj social mrezi u 21 veku !Ukoliko treba da isti zahtev prosledim u pisanom obliku preko poste licu ovlascenom za rad foruma svakako da cu to uciniti ali vas molim da mi adresu odmah dostavite ili prosledite na administraciji foruma poznatu e mail adresu u suprotnom kao sto sam i rekao bicu primoran da pokrenem postupak kod nadleznod suda Пренећу.Nema "PRENECU" takav nacin dostave zahteva pravni sistem Republike Srbije ne poznaje ,, pa ne funkcionisu valjda blagoslovljeni(od Episkopa) sajtovi i forumi na principu goluba pismonose ! Ja jasno trazim adresu na koju mogu da se obratim a u svakom slucaju imate 48 sati to jest tacno toliko do pocetka radne nedelje i mogucnosti da se tuzba protiv vec navedenog "sajt foruma" uputi nadleznom Osnovnom Sudu u pravnom sistemu Republike Srbije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 ескобаре, по ноћи је. надам се да не морам да ти објашњавам да немамо намеру никога да будимо због тебе да саопштимо твоју жељу. дао си рок, а да ти поставим питање: који је разлог таквог захтева? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Naravno da ne treba niko da se budi jer sam ja dao sasvim razuman rok u kojem moze da se odgovori pozitivno ili negativno na moj zahtev ! Razlog je ugrozenost privatnosti i intelektualne svojine koji su precizirani u Zakonima Republike Srbije koji obuhvataju i jedno i drugo a na cije clanove cu da se pozovem ukoliko dodje do pokretanja postupka kod nadleznog Osnovnog Suda i zahtevanja adekvatne odstete ukoliko ne dodje do obavljanja radnje koja je zahtevana od ovog "foruma" a isti hocu da uputim na adresu koju mi budete dostavili ukoliko je i to potrebno ! NARAVNO DA JE SVE SNIMLJENO STO JE U VEZI SA OVIM ZAHTEVOM DA KOJIM SLUCAJEM NE DODJE DO ZLOUPOTREBE OD STRANE ADMINISTRACIJE FORUMA A STO BI SVAKAKO BILO KRSENJE MOJIH PRAVA KOJA SU MI ZAGARANTOVANA U GORE NAVEDENIM ZAKONIMA REBUPLIKE SRBIJE . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 хоћеш да кажеш да смо ти некако угрозили приватност и интелектуалну својину? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 O tom i takvom postavljenom pitanju odgovor moze da da jedino moj advokat ukoliko dodje do pokretanja postupka kod nadleznog Osnovnog Suda u pravnom sistemu Republike Srbije i zahtevanja adekvatne odstete od Srpske Pravoslavne Crkve (Eparhije Sumadijske) kao pokrivetelja i osnivaca sajta i foruma "8086.gif" a usled ne davanja pozitivnog ili negativnog odgovora na moj vec upuceni zahtev ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 а јел постоји онда разлог твоје молбе? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Razlog je utemeljen u Zakonima Republike Srbije na koje se pozivam u svakom slucaju dat vam je rok do pocetka rada pravosudnih institucija Republike Srbije i opet vas molim da mi dostavite adresu na koju ce putem postanske dostave moj advokat da licima ovlascenim za rad sajta i foruma dostaviti i potpisani zahtev za istu radnju a ukoliko na isti ne bude blagovremeno odgovoreno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 не знам адресу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јул 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ukoliko mi ne dostavite adresu na koju mogu i u pisanom obliku da dostavim svoj zahtev a u slucaju ne odgovaranja na isti bicu primoran da tuzbu uputim na sediste Eparhije Sumadijske Srpske Pravoslavne Crkve kao navodnog validnog ili ne osnivaca gore pomenutog sajta-foruma Pouke.org i da od navedonog nosioca prava zatrazim adekvatnu odstetu ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ово треба преместити у разбибригу! Ескобар и интелектуална својина, 8086.gif. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука