Jump to content

Grčka odbila da izruči Vilovskog

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 64
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Каже изрека:"Ко не долија на мосту,долија на ћуприји", тако да се не би требали много бринути...свако од нас ће неизбежно покусати оно што је у животу закувао,на један,други или неки стоти начин,тако да и г.Виловски неће представљати преседан у вези са истим.

Волео бих да му једнога дана све ово што се сада дешава,кроз искрено покајање и свесно плаћање дугова Богу,људима и себи,изађе на спасење,али то у суштини зависи само од њега и он то веома добро зна...не знам...у суштини ме све ово што се десило у протеклом периоду,а имам личних разлога за то,погодило на једном заиста дубоко интимном плану.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Још увек само клевете на рачун Симеона (и преко њега владике +Артемија). У свом писму грчком Интернет-порталу „Ромфéа” владика +Атанасије назива владику +Артемија лажовом. Нека дају јасне доказе они који оптужују, нека се похапсе лопови и да се заврши са тим више. Овакво још увек неосновано (јер доказа нема) клеветање не води никуда.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Још увек само клевете на рачун Симеона (и преко њега владике +Артемија). У свом писму грчком Интернет-порталу „Ромфéа” владика +Атанасије назива владику +Артемија лажовом. Нека дају јасне доказе они који оптужују, нека се похапсе лопови и да се заврши са тим више. Овакво још увек неосновано (јер доказа нема) клеветање не води никуда.

па то и покушавају kolo2 :cheesy:

баш са тим изручењем Дејановим,  што се тиче лоповлука.

а што се тиче црквених ствари, ту је мање-више готово - Дејан није више Симеон, владика Артемија више није владика рашко-призренски ...

још да се среди и устали ситуација са залуталим монасима, и то ће се вероватно десити кад рука правде буде задесила Дејана, јер само трује из Грчке и даље ...

дакле, све се врти око њега и правосуђа.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...